Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na FredixYT

P!oter

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 2439
Login: P!oter
Nick oskarżonego: FredixYT
Powód skargi: Jazda pod prąd, spowodowanie kolizji, brak zapłaty całej kwoty za szkody.
Data zdarzenia: 21.10.2023
Dowody: https://imgur.com/a/hByxdQZ
Opis sytuacji: Gracz wyjeżdżał z lewej strony (tak jak widać na filmiku) wjechał na mój pas ruchu uszkadzając mój pojazd. Po 2 reportach zapłacił mi 50$ (gdzie naprawa wyniosła 195$) Reszty oddać nie chce.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Poniżej:

skarga.png

Witam odnoszę się do skargi, powiem tak  nie dostałem ani ss z naprawy ani żadnego nagrania to raz, dwa dostałeś 50$ bo było powiedziane że mam zapłacić, nie konkretną sumę, i nie wziąłeś pod uwagę tego że sam jechałeś środkiem drogi 😉. zapłacone było i tyle. pozdrawiam i dorośnij.

4 minuty temu, FredixYT napisał:

Witam odnoszę się do skargi, powiem tak  nie dostałem ani ss z naprawy ani żadnego nagrania to raz, dwa dostałeś 50$ bo było powiedziane że mam zapłacić, nie konkretną sumę, i nie wziąłeś pod uwagę tego że sam jechałeś środkiem drogi 😉. zapłacone było i tyle. pozdrawiam i dorośnij.

Dowód został dostarczony do administracji, na którym widać że jestem na swoim pasie ruchu, mogę wyciągnąć ss’a logów gdzie Ci napisałem, że masz zapłacić kwotę 195$ Pozdro 

Dostanę ss z mecha, zapłacę, bo naprawdę robisz gówno burzę o jakieś $ w gierce, za turismo musiałem zapłacić 400$ i żyje i w 2 sekundzie widać jak lecisz środkiem, i po chwili wracasz się na swój pas, gdzie był to moment w którym próbuję uniknąć kolizji 😉  pozdro.

Poprawka : 2 sekunda na nagraniu

8 minut temu, FredixYT napisał:

Dostanę ss z mecha, zapłacę, bo naprawdę robisz gówno burzę o jakieś $ w gierce, za turismo musiałem zapłacić 400$ i żyje i w 2 sekundzie widać jak lecisz środkiem, i po chwili wracasz się na swój pas, gdzie był to moment w którym próbuję uniknąć kolizji 😉  pozdro.

Poprawka : 2 sekunda na nagraniu

Dyć! Widać że jeździć nie umiesz a nie unikasz kolizji. Czekam na wypowiedź administracji. 

40 minut temu, FredixYT napisał:

Spoko ja z chęcią poczekam również, a na ss widać jak bardzo dobry z ciebie kierowca również 😉

Adnotacja 2023-10-21 141017.png

Na tym ss widać również  jak jesteś już na środku drogi XD

https://imgur.com/a/ZoS9uGO 

Zobacz sobie jak idzie linia podwójna ciągła sekundę przed zderzeniem, i kto był na jakim pasie :)

46 minut temu, Mixsu napisał:

Jak widać na nagraniu, oboje jedziecie środkiem drogi, aczkolwiek w momencie zderzenia to @FredixYT poruszał się nie swoim pojazdem. @P!oterczy masz jakiegoś screenshota z widoczną kwotą naprawy pojazdu?

Wiesz co, chyba zrobiłem screena, ale zobaczę w domu jak będe. 

w takim razie @FredixYT proszę Cię o dopłacenie 50$ graczowi za wyrządzone szkody, jeżeli to zrobisz poinformuj mnie tutaj.

Jeżeli gracza nie będzie aktualnie na serwerze możesz zrobić to poprzez bank w Los Santos na UID 2439

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.