Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Klakier

Klakkier

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Klakkier
Nick oskarżonego: Klakier
Powód skargi: Używanie praktycznie identycznego nicku 
Data zdarzenia: nie dotyczy
Dowody:  
Opis sytuacji: Bardzo dużo ludzi myli obydwa nicki i wolał bym tego uniknąć a z racji że moje konto zostało utworzone sporo wcześniej prosił bym aby gracz zmienił nick. Po napisaniu do gracza z prośbą zmiany nicku odpowiedział że nic nie ma zamiaru zmieniać, ponieważ jak to ujął on pierwszy założył konto lecz po sprawdzeniu daty przez suporta okazało się ze jego konto zostało utworzone 25.12.2020roku, a moje 21.12.2020 rok. Nie miał bym problemu do tego że ma identyczny nick gdyby nie sytuacja która miała miejsce kilka dni temu czyli jakiś gracz oskarżał mnie ze wjechałem w niego z premedytacją lecz po wymianie zdań z tamtą osobą okazało się ze to nie ja tylko klakier. Pozdrawiam i liczę na wyjaśnienie sprawy polubownie ponieważ nie jestem człowiekiem szukającym tak zwanych "spin".
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Załączam na zdjęciu, że piszę skargę z tego powodu 

Zrzut ekranu (630).png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.