Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na interlude. (spr. 29.10.2023)

Maro86

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 23309
Login: Novyy
Nick oskarżonego: interlude.
Powód skargi: Nie oddanie pożyczki
Data zdarzenia: nie pamietam okolo 4 miesiace temu
Dowody: logi
Opis sytuacji: Pozyczylem +- 200 250k dla zioma i mi nie oddał, mam bana na forum pisze za mnie kolega

ps. (dziadu boli gluwka prosze wruc)
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  image.png.9587d816cda970c412aa1adead726d02.png

22 godziny temu, semyaaza napisał:

Rozumiem, że nie wyrażasz chęci do spłaty pożyczki? Jeśli tak, to zdajesz sobie sprawę, że wiąże to się z banem?

Na ten moment nie wyrazam , poniewaz nie zostaly mi przedstawione zadne dowody. Jezeli owe otrzymam odniose sie do nich , i ewentualnie splace pozyczke jezeli takowa rzeczywiscie miala miejsce.

2 godziny temu, interlude. napisał:

Na ten moment nie wyrazam , poniewaz nie zostaly mi przedstawione zadne dowody. Jezeli owe otrzymam odniose sie do nich , i ewentualnie splace pozyczke jezeli takowa rzeczywiscie miala miejsce.

21.05.2023 o godzinie 00:33 gracz @Moonbeamudzielił Ci pożyczki na 240.000$.

05-21.2023 00:32:44 interlude. -> Moonbeam pozyczysz 240k

05-21.2023 00:32:48 Moonbeam -> interlude. jasne ze tak

05-21.2023 00:32:50 interlude. ->Moonbeam na okres 7dni ?

05-21.2023 00:32:53 interlude. -> Moonbeam Dzieki

05-21.2023 00:32:57 interlude. -> Moonbeam Oddam w 7dni

Godzinę temu, interlude. napisał:

To niech bedzie te 30 dni w takim razie.

Zatem wyznaczam termin spłaty 240k do 29.10.2023 do godziny 23:59. Przelew należy zrealizować bezpośrednio do gracza, lub poprzez bank w Los Santos na uid 23309. Jeśli uda Ci się wcześniej spłacić te pieniądze to poinformuj mnie o tym w odpowiedzi do tej skargi.

21 godzin temu, interlude. napisał:

Siema splacilem juz wiekszosc , ale potrzebuje jeszcze troche czasu z racji iz jest to ogromna kwota a ja gram na serwerze srednio od 3 do 8 minut dziennie poniewaz nie mam czasu choliba.

Widzę, że 120k już spłaciłeś, 40k masz na koncie, zatem zostało Ci 80k do spłacenia. Zatem daję Ci dodatkowy czas 7 dni na spłacenie zaległości do gracza. Termin spłaty 80k do dnia 06.11.2023 do godz. 23:59.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.