Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na k3r0x

GuupekMalyy

Rekomendowane odpowiedzi

Login: GuupekMalyy
Nick oskarżonego: k3r0x
Powód skargi: wykorzystywanie możliwości swojej rangi do celów prywatnych
Data zdarzenia: 3.01.21r 21:50
Dowody: od 6:20

Opis sytuacji: Jak widać supporter tepnął sie do turba w celach prywatnych. (6:20) Dodam że to nie pierwsza jego taka akcja, co chwile tepa sie po swoich "kumplach", jak to on sam mówi.. Gdyby to było raz - ok, spoko, nawet napisalem mu kiedyś, że mógłby poprostu napisac /pm.. Ale nie, jak widać nadal ma to gdzieś, korzysta z rangi dla własnych celów. Nie chce dla niego kary, prosze jedynie o ostrzeżenie tego gracza. Nie mam zamiaru nikomu robić źle, ale jest to nieuczciwe 😕 

Hej,

49 minut temu, GuupekMalyy napisał:

Prosze naprawde o ogarnięcie tego, bo odechciewa sie grać...

Wytłumacz mi, dlaczego odechciewa Ci się grać, tylko nie pisz proszę, że tepaniem się do Kumpli..

51 minut temu, GuupekMalyy napisał:

sam Turbo powiedział "zrobiło się zbiorowisko".. 

Szkoda, że tylko na mnie jest skarga.

Nie ma co tutaj więcej się tłumaczyć, dla mnie skarga jest bez sensu..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.