Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na <osin>

Testo.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: damians1ss
Nick oskarżonego: osin
Powód skargi: Prowokacja
Data zdarzenia: 05.01.2021
Dowody: SS
Opis sytuacji: Dostaliśmy w trójkę muta właśnie dotyczącą tego pana, podczas muta wypisuje do Bulbazaur (jak widać na ss) sam dostałem również taka wiadomość( Niestety ss nie zrobiłem ale jest w logach). Prowokuje nas pisząc na prywatnej wiadomość rzeczy takie jak są podane na SS wiedząc doskonale że mu nie odpiszemy. Załączam kilka SS których nie miałem ochoty pokazywać ale jak widać potrzebna jest interwencja owych zdjęć, zdjęcia ukazują to jak bardzo to my prowokowaliśmy jego osobę i go nękaliśmy, gdy obcy gracz piszę mi że osin wyzywa moja osobę na pm a też otwarcie mówi cytuje ,,jesteś chujowym tunerem słowa osin'', wczoraj przed nałożeniem skargi na nas zostałem nazwany patologia( ss). To ten gracz wypisywał do moich klientów żeby dowiedzieć czegoś na pm co później wykorzystywał na g, niestety ss tego zachowania nie posiadam ale jak on to napisał wszystko jest w ,,logach'' czyli w rękach administracji. Namawiał graczy żeby pisali do mnie w celu abym go obrażał co chciałby wykorzystać w skardze na mnie. Większość rzeczy załączam w ss. Apeluje o godną kare za swoje cyny i słowa, które chciał oczyścić wczoraj skarga na nas mam nadzieje ze wyjaśniłem nasze zachowanie wczorajsze za które jeszcze raz przepraszamy niżej podpisani  

Testosteron,Bulbazaur,MirasHandlarz. 

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: ss przez znajomego ponieważ mam muta.

osin 1111.png

ss osi 2.png

ss osi.png

ss powiadomiena.png

osin 222.png

Jak widać informacja jest od jakieś osoby z serwera , która nie  jest nawet w to  wplątana(filipoo). Nie mówiłem tak i nawet dowodów nie masz a rozmawiasz o tym. Jak widać po ss z discorda to mógłbyś to kolejny raz zaplanować aby to napisał specjalnie (np. że oczerniam ciebie i wyzywam itp) tak jak Booterowi kazałeś aby mnie podpuścił. Spamił non stop mi i na discordzie oraz na live Deva. Chciałem informację od niego jak wyzywałeś mnie bo takie coś gracz Booter mi przekazał,np: płaciłes mu 5k dziennie aby mnie wyzywał i niszczył na g chat tak jak twoi koledzy i pózniej poleciał z kolejną smieszną bajeczką. Zacząłeś wykupywać ludzi żeby mnie jakoś upokorzyć swoimi kłamstawami ale niestety chyba nie wyszło. 

1 minutę temu, Testosteron napisał:

Ja wczoraj wyraziłem swoje zdanie, dostałem kare czy wywarzą czy nie zachowuje dla siebie, ale napisałem z twoją osoba nie mam zamiaru zamieniać choć słowa.

i dlatego nie chce mieć z toba kontaktu bo nauczyłem ciebie i tobie pomagałem a ty z takim czymś zaczynasz...

gracz został poinformowany w wiadomość ze używam tego ss wiec nie potrzebnie sie wysilasz 🙂

8. Surowo zabroniona jest reklama innych serwerów oraz rozmowa o nich.

Nie wiem do jakiego regulaminu masz dostęp ale w regulaminie serwer punkt 8. skopiowałem ci na górze 

jak przeczytasz z zrozumieniem daj znać 🙂

5 godzin temu, osinluj napisał:

Jak widać informacja jest od jakieś osoby z serwera , która nie  jest nawet w to  wplątana(filipoo). Nie mówiłem tak i nawet dowodów nie masz a rozmawiasz o tym. Jak widać po ss z discorda to mógłbyś to kolejny raz zaplanować aby to napisał specjalnie (np. że oczerniam ciebie i wyzywam itp) tak jak Booterowi kazałeś aby mnie podpuścił. Spamił non stop mi i na discordzie oraz na live Deva. Chciałem informację od niego jak wyzywałeś mnie bo takie coś gracz Booter mi przekazał,np: płaciłes mu 5k dziennie aby mnie wyzywał i niszczył na g chat tak jak twoi koledzy i pózniej poleciał z kolejną smieszną bajeczką. Zacząłeś wykupywać ludzi żeby mnie jakoś upokorzyć swoimi kłamstawami ale niestety chyba nie wyszło. 

Jasne, administracja może sprawdzić logi moich przelewów czy choć raz któraś osoba która pisała coś o tobie albo mnie polecała dostała jakaś kasę od mnie śmiało, mam dość twoich pomówień i bajek wyssanych z palca 

12 godzin temu, Testosteron napisał:

Jasne, administracja może sprawdzić logi moich przelewów czy choć raz któraś osoba która pisała coś o tobie albo mnie polecała dostała jakaś kasę od mnie śmiało, mam dość twoich pomówień i bajek wyssanych z palca 

jasne i niech sprawdzą te niby moje wyzywanie na czatach

22 godziny temu, Testosteron napisał:

gracz został poinformowany w wiadomość ze używam tego ss wiec nie potrzebnie sie wysilasz 🙂

8. Surowo zabroniona jest reklama innych serwerów oraz rozmowa o nich.

Nie wiem do jakiego regulaminu masz dostęp ale w regulaminie serwer punkt 8. skopiowałem ci na górze 

jak przeczytasz z zrozumieniem daj znać 🙂

to panie kolego sam popatrz regulamin bo to chodzi o regulamin forum 😆 a no i czytaj ze zrozumieniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.