Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na proxu365

Dawerty

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Dawerty
Nick oskarżonego: @proxu365
Powód skargi: Szkody w organizacji, łamanie regulaminu.
Data zdarzenia: 04.01.2021
Dowody: https://imgur.com/a/o2VPx0G
Opis sytuacji: No tak wchodzę na serwera i widze 3 auta gdzie ostatnim kierowcą jest właśnie proxu ( co do 3 nie jestem pewny czyli solaira czy nie jest włascicielem) , które są zniszczone oraz tym samym złamał punkt regulaminu zakazujący brania 2 pojazdów z bazy organizacji. Oraz podkreślę, że nie była to pierwsza sytuacja więc liczę na zwrot kosztów.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

Spoiler

6nSJJQQ.png

Jeżeli chodzi o pojazdy to tak są one zniszczone lecz np Jester przyjechał ktoś pod drogi salon a ja miałem zepsuty pojazd porzyczyłem pojechałem po naprawkę i odstawiłem. Po 2 wszystkie pojazdy były po za bazą. w regulaminie pisze żeby było zatankowane powyżej 35% jak widać było. Mogę oddać za szkody solaira bo tak wpadłem do wody. A za te auta i tankowanie wydaje mi się nie sprawiedliwe bo jak brałem w takim stanie odstawiłem. Zaznaczę że jak widać flasha wyglądał on dokładnie tak. Jeżeli mówią o regulaminie to kolega z organizacji go złamał "§3.7 Zabrania się brania pojazdów premium (flash, elegy, sentinel, bullet) i o większej wartości na pracę powinniśmy wtedy skorzystać z słabszych aut typu previon etc. w celu nie blokowania pojazdów lepszych.

4 godziny temu, proxu365 napisał:

Jeżeli chodzi o pojazdy to tak są one zniszczone lecz np Jester przyjechał ktoś pod drogi salon a ja miałem zepsuty pojazd porzyczyłem pojechałem po naprawkę i odstawiłem. Po 2 wszystkie pojazdy były po za bazą. w regulaminie pisze żeby było zatankowane powyżej 35% jak widać było. Mogę oddać za szkody solaira bo tak wpadłem do wody. A za te auta i tankowanie wydaje mi się nie sprawiedliwe bo jak brałem w takim stanie odstawiłem. Zaznaczę że jak widać flasha wyglądał on dokładnie tak. Jeżeli mówią o regulaminie to kolega z organizacji go złamał "§3.7 Zabrania się brania pojazdów premium (flash, elegy, sentinel, bullet) i o większej wartości na pracę powinniśmy wtedy skorzystać z słabszych aut typu previon etc. w celu nie blokowania pojazdów lepszych.

Nie, lecz chodzi mi o to ze to ty jestes ostatnim kierowcą a auta, które wziełes były totalnie zniszczone  oraz złamałes zasadę  "§3.6 Jeżeli bierzemy jedno z bazy nie możemy wziąć drugiego bez wcześniejszego zwrócenia poprzedniego pojazdu na bazę." , która widocznie zabrania korzystania z kilku pojazdów bez odstawienia poprzedniego.  Jeżeli masz dowody ze to nie ty wczesniej uzywałes a był zniszczony proszę mi je przedstawić. Przytoczę również fakt iż solair stał na parkingu policyjnym od dłuższego czasu
i nie miałeś zamiaru go wyciągać.

1 godzinę temu, Miniek napisał:

Za pojazd odpowiada ostatni kierowca.

Proszę dogadajcie się co do uregulowania należności za wyrządzone szkody. Jak będzie po sprawie poinformujcie o tym w tym wątku.

No ja przedstawiłem ss jestera i flasha oraz za solaira chciałbym tylko 500$ za wyciagniecie pp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.