Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Wniosek o pochwałę na pracownika frakcji - CharlotteVanessa

bypass.argentina

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: .Harry
Nick pracownika: @CharlotteVanessa
Powód: Uprzejme zachowanie pracownicy w moją stronę oraz bardzo duża troska o klienta 😉 
Dowody:

Screen 1

Spoiler

111.thumb.png.4763a14a652bacd6ef98ba407e7d6814.png

Screen 2

Spoiler

2222.thumb.png.ddcf6806dad8b97412f62a418b236dcc.png

Screen 3

Spoiler

3333.thumb.png.56bcf84e9f24e6037a9d7851c992523a.png

Screen 4

Spoiler

mta-screen_2023-08-24_16-00-41.thumb.png.d692fd75b2998c57fa6b40ac29f7bd13.png

Opis sytuacji: Potrzebowałem transportu z Spawnu SF na Lokalizacje Hanky Panky Point ponieważ porzuciłem tam swoje NRG-500, także wsiadłem do Vincenta Vanessy, cała droga przebiegła bardzo szybko i bezpiecznie, podczas podróży Pracownica zapytała mnie jak mija mi dzionek i jakie radio bym chciał usłyszeć także odpowiedziałem że ProjectFM ponieważ jestem prezenterem i zapytałem czy słucha moich audycji, Jej zachowanie było bardzo poprawne także należy się dla niej pochwałka odemnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.