Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Wniosek o pochwałę na pracownika frakcji - VineeK

bestia66

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Ketion
Nick pracownika: VineeK
Powód: Szybka reakcja na zgłoszenie, bezproblemowa podróż oraz kultura osobista pracownika.
Dowody: https://imgur.com/a/AWFLIc4
Opis sytuacji: Nie jest to pierwszy raz kiedy mam przyjemność jazdy z owym pracownikiem. Za każdym razem pracownik jest bardzo miły i uprzejmy, podczas jazdy nie ma tzw. nudy. Przez takie zachowanie skłoniłem się napisać pochwałę, ze względu na ponadprzeciętną komunikację z klientem - rozmowa nie polega na "Jak minął Panu dzień?" oraz jakie radio włączyć, a pełnej rozmowie i informacjach na poszczególnych etapach podróży (chociażby informacja kiedy mogę się spodziewać pracownika na miejscu oraz jak blisko docelowego punktu jesteśmy). Można zauważyć u pracownika poprawną ortografię i budowę zdań, odpowiednie zachowanie i podejście do klienta, poza tym pracownik wie jaką drogą jechać, aby zaoszczędzić na czasie. Niektórzy powinni brać od niego przykład! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.