Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Wieczorne upalanie jestera | ProjectRPG

Pawex26

Rekomendowane odpowiedzi

6 godzin temu, NoFeaR napisał:

XD po co nagrywasz cos takiego jesli nie masz zadnych umiejetnosci

A to cie zaskoczę bo to nie ja jeżdżę autkiem 😄 ja tylko nagrywałem i dawałem do tego obróbkę także trzymaj sie tam wariacie 

Ogólnie powinniśmy szukać pozytywów i jeżeli piszemy już o niedoskonałościach to przydałoby się to uzasadnić. 

Ogólnie montaż jest spoko (jeżeli to pierwszy film), jedyne do czego mógłbym się przyczepić to te fpsy na górze, efektów nie za dużo, nie za mało. 

Drift nie należy do najlepszych, przeczuwam ze auto tez nie jest nastawione tylko pod drift i rozumiem co to mały kąt skrętu, ale wydaje mi się że zabrakło też mocy. 

Wstęp mógłby być krótszy i więcej driftu. 

Poza tym chyba nie ma do czego się przyczepić, jeżeli to pierwszy film to ogromny pogchamp dla was chłopaki i oby kaskader nie reagował tak impulsywnie bo krytyka jest i zawsze gdzieś będzie. Każdy jakoś zaczyna, pozdrawiam! 

10 godzin temu, Alaneczek napisał:

Ogólnie powinniśmy szukać pozytywów i jeżeli piszemy już o niedoskonałościach to przydałoby się to uzasadnić. 

Ogólnie montaż jest spoko (jeżeli to pierwszy film), jedyne do czego mógłbym się przyczepić to te fpsy na górze, efektów nie za dużo, nie za mało. 

Drift nie należy do najlepszych, przeczuwam ze auto tez nie jest nastawione tylko pod drift i rozumiem co to mały kąt skrętu, ale wydaje mi się że zabrakło też mocy. 

Wstęp mógłby być krótszy i więcej driftu. 

Poza tym chyba nie ma do czego się przyczepić, jeżeli to pierwszy film to ogromny pogchamp dla was chłopaki i oby kaskader nie reagował tak impulsywnie bo krytyka jest i zawsze gdzieś będzie. Każdy jakoś zaczyna, pozdrawiam! 

Dzięki za miłe słowa, co prawda słowa krytyki u góry mnie nie ruszają zwyczajnie jest to gra, film for fun był robiony także no a liczyłem się z tym że niektórym nie będzie się podobać bo wiem że film nie jest superowy. Co do montażu to tak jest to 1 film tego typu wcześniej robiłem tylko sklejki momentów z serwerów, ponad to montowałem go o 2 w nocy ale wiem że to nie wytłumaczenie. Czaje też że ten wstęp jest trochę za długi też mi poniekąd to się nie podoba ale chciałem coś tam wstawić żeby cały odc nie trwał 30s a niestety ze względu iż "drifter" nie miał zbytnio czasu to tak na szybkości co mogliśmy to zrobiliśmy temu wyszło tak jak widać. Co to samego driftu się nie wypowiem że względu iż nie ja go wykonywałem ale wiem że gdyby było więcej czasu mogło być o wiele lepiej (tak wiem że mogłem nagrać to następnego dnia czy coś ). Dzięki za miłe słowa w sumie za tą krytykę u góry też wielkie dzięki mordeczki i wszystkim wam miłego dnia/wieczoru w zależności kiedy to czytacie. Pozdro 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.