Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Prokop (spr. 04.04.2024)

ERN3ST

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 62823
Login: DuzaKnaga.ERNI
Nick oskarżonego:Prokop
Powód skargi: Fake offki
Data zdarzenia: 14.08.2023 
Dowody:

Spoiler

image.thumb.png.e3e916aeef47d5a4518117e87ba27aad.pngimage.thumb.png.5778157a26b0288460aa51fb0e7ad73e.png

Opis sytuacji: Witam wczoraj posiadałem cometa i @Prokop przyszedl do mnie z ofertą wymiany manany dtm 3ns + 15k dopłaty wzamian za cometa, gracz mówił że miał ofertę za manane 520k, lecz nie pamiętał od kogo. Dziś po zaproponowaniu wymiany za jego flasha odpowiedział ze nie chyba ze dopłace gdzie flash wystawiony za 500 a podobno oferte za manane miał 520k, po napisaniu ze to bez sensu bo ofka była 520k za mananane napisał ze była ale juz nie ma gdzie można poprostu pomyslec o  tym że była to nieprawdziwa ofka prosił bym administracje o spojrzenie w logi czy faktycznie była taka oferta. zapomnailem dodac o tym ze jak napisalem czy to fake ofka to gracz nie odpisywal.

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.897eea2ae075f0ba6931835e2dafdb80.png

no więc podtrzymuję tę wypowiedź 🙂 

47 minut temu, Prokop napisał:

Cena nie jest zawyżona ponieważ flash ma 17k id i moim zdaniem jest więcej wart ale ja wystawiłem za 500k bo zależy mi na szybkiej sprzedaży 

Ale co ma jedno do drugiego jeśli w tej skardze rozchodzi się o manane

a tak czy siak nie chcę tej manany bo potrzebuje gotowki

@Koseryk lekkie sprostowanie do tego Wszystkiego bo zaraz może być jakiś klopot z zamieszaniem, dnia 14.08.2023 roku posiadalem cometa na jakimś tam tune po liczeniu tune wychodziło tam 600k ponad, oglaszalem  go na ogłoszeniach i @Prokop przyszedł z propozycja wymiany za aktualna manane dtm 3ns która mam twierdzil że oferte miał 520k za nią i że da mi dopłatę 15 k bo to wychodzi tsk samo co comet, zgodziłem się na ta propozycje nie wiedząc ile realnie warta jest ta manana, następnego dnia pisząc dqo Prokopa o wymianę manany za flasha ( bo cometa najwyraźniej zamienił) gracz odpisał mi ze nie chyba że doplace, już wtedy cos mi mówiło że ta oferta 520k za manane była fakowa, flasha wystawial za 500k więc nie miał bym po co dopłacać jeśli ofka 520k była by realna, po napisaniu czy ofka była fake, gracz nie odpisywal na prywatna rozmowę, dlatego jest ta skarga chciałbym się dowiedzieć czy prokop mówił rację z tym że 520k oferta w grze tydzień przed nasza wymiana. 

Po dłuższym przeanalizowaniu skargi oraz kontaktem z administracją RCON, wynik skargi jest następujący:
Pojazd Manana DTM (VUID 19366) na tamtejszy dzień była warta ~396 790,00$ - właściciel Prokop.
Pojazd Comet (VUID 17396) na tamtejszy dzień była warta ~983 700,00$ - właściciel J.POLONIE.

Po dojściu do konsensusu, administracja RCON stwierdziła, iż gracz @Prokop ma obowiązek zapłacić graczu @J.POLONIE kwotę 380 000,00$ w celu wyrównania transakcji.  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.