Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Prokop (spr. 04.04.2024)

ERN3ST

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, skoro mój pojazd manana wyceniałem na 500k ( @J.POLONIE wiedział o tym) mimo że adm rcon wyceniła ją na 400k, to gdyby comet był wart niecałe 1kk(tak jak to wyceniła administracja rcon) nie byłby skłony do tej wymiany(tracąc 400k). Myślę że cena którą podał @Koseryk jest o wiele zawyżona od cen rynkowych pojazdu comet(czyste da się kupić sporo taniej niż w salonie). Prosiłbym o ponowne przeanalizowanie wartości pojazdu comet bo nie bardzo mam zamiar dopłacać tyle pieniędzy skoro różnica rynkowa wartości pojazdów wynosiła jakieś 120k. Dla przykładu podam że ostatnio comet 13kid w n5 z body gt(bez baku,abs) został sprzedany za 900k. Jeszcze dodam że nie mam pojęcia jak comet został na tyle wyceniony skoro zrobienie go od zera na taki tune co on miał jest tańsze niż wycena administracji, w dodatku comety totalnie się nie sprzedają. 

Również prosiłbym administracje o sprawdzenie za ile sprzedałem cometa bo na pewno nie za tyle co został wyceniony :))

Wstępnie proponuję 21 dni (tj. 04.04.2024, godz. 23:59) na przelanie 380.000$ graczowi @J.POLONIE. Jeżeli będę widzieć, że gotówka na twoim koncie sukcesywnie się zwiększa, będę wtedy w stanie przedłużyć termin spłaty. Przelewu dokonujesz poprzez bank w Los Santos na UID 62823.

Jak to zrobisz poinformuj mnie o tym za pośrednictwem tej skargi.

Powodzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.