Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Santana

Rendirock

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Rendirock

Nick oskarżonego: Santana

Powód skargi: 2 Pojazdy na parkingu policyjnym,ucieczka z organizacji.

Data zdarzenia: 02.01.2020 - 03.01.2020

Dowody: https://imgur.com/a/9SPOJAW

https://imgur.com/a/V8OGqXv

Opis sytuacji: Witam, dodałem owego gracza do organizacji, miał donieść 3,000$ wpisowego, wyszedłem na 10 minut z serwera, wracam i zauważyłem że 2 pojazdy są na parkingu policyjnym, napisałem do gracza, napisał że nie ma zamiaru tego płacić, w dniu dzisiejszym napisał że odchodzi z organizacji. Prosiłbym o zapłatę 1500$ kary oraz zwrot 1000$ za wyjęcie pojazdów według wypisanej kary.

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a/9SPOJAW

Witam, chciałbym się odnieść jak to wyglądało z mojej strony, otóż...

Dołączyłem do organizacji, samochody które znalazły się na parkingu policyjnym przeze mnie miały być spłacone przez 24h, tyle miałem czasu lecz @Rendirock wypisywał do mnie co średnio 2 godziny, nie miałem czasu na gre i napisałem mu, że będę na komputerze wieczorem i wtedy wszystko oddam, lecz bez skutku. Na discordzie ciągle przychodziły mi powiadomienia i groził wyrzuceniem z organizacji oraz skargą - "RendirockWczoraj o 19:07
Dobra, płacisz czy lota z org i skarga na forum?". Wyszedłem z organizacji bo nie chciałem mieć nic wspólnego z tym typem, który wypisuje do mnie co chwile. @Rendirock Jak chcesz tak bardzo przestrzegać regulaminu i doszukiwać się każdego przewinienia to powinieneś zacząć od siebie - poinformowałeś mnie o skardze o godzinie 23;19, lecz wystawiłeś ją o 23:39 więc gdybym nie sprawdzał działu skarg nawet nie miałbym jak się odwołać od skargi. Na tym zakończę, nic więcej do dodania nie mam i informuje, że nie mam zamiaru oddawać tej osobie ani centa.

10 godzin temu, santana napisał:

Witam, chciałbym się odnieść jak to wyglądało z mojej strony, otóż...

Dołączyłem do organizacji, samochody które znalazły się na parkingu policyjnym przeze mnie miały być spłacone przez 24h, tyle miałem czasu lecz @Rendirock wypisywał do mnie co średnio 2 godziny, nie miałem czasu na gre i napisałem mu, że będę na komputerze wieczorem i wtedy wszystko oddam, lecz bez skutku. Na discordzie ciągle przychodziły mi powiadomienia i groził wyrzuceniem z organizacji oraz skargą - "RendirockWczoraj o 19:07
Dobra, płacisz czy lota z org i skarga na forum?". Wyszedłem z organizacji bo nie chciałem mieć nic wspólnego z tym typem, który wypisuje do mnie co chwile. @Rendirock Jak chcesz tak bardzo przestrzegać regulaminu i doszukiwać się każdego przewinienia to powinieneś zacząć od siebie - poinformowałeś mnie o skardze o godzinie 23;19, lecz wystawiłeś ją o 23:39 więc gdybym nie sprawdzał działu skarg nawet nie miałbym jak się odwołać od skargi. Na tym zakończę, nic więcej do dodania nie mam i informuje, że nie mam zamiaru oddawać tej osobie ani centa.

Wypisywałem przez to że miałeś do spłacenia wpisowe do czego się zaobowiązałeś że spłacisz na następny dzień pisałeś że cię nie ma w domu, a przy twoim profilu widniało "Gra w GTA San Andreas", ten napis widniał już od 2 godzin na discordzie, do wywalenia ciebie jak i nie przedłużenia tobie kary miałem prawo. Poinformowałem cię o skardze o 23:19 bo napisałeś że odchodzisz z organizacji i nie masz zamiaru płacić, jak inaczej miałem zareagować?XD. Czasu na wpłatę wpisowego miałeś ogrom i do mnie pisałeś że jesteś na DM i pojazdy na PP są nie z twojej winy i że nie będziesz płacić?

Hmm? Groziłem ci wyrzuceniem?  XDDD

Nie sprawdzałeś działu skarg bo nawet nie dołączyłeś na discorda organizacji i poinformowałem cię o karze  na pv, nalegając dalej żebyś dołączył na discorda organizacji, miałeś wywalone i napisałeś że nie będziesz płacił.

Oczywiście, miałeś prawo do wyrzucenia mnie z organizacji tak samo jak ja miałem prawo na odejście z niej bez podawania przyczyny, nie mieszaj wewnętrznego regulaminu twojej organizacji z ogólnym regulaminem serwisu ProjectRPG.

Napisałeś na mnie skargę przez to, że naruszyłem wymyślony przez ciebie regulamin twojej organizacji. Jeżeli przyjmujesz kogoś do swojej organizacji to powinieneś z każdym indywidualnie rozwiązywać takie sprawy, a nie pisać skargi. Nie naruszyłem żadnej zasady regulaminu ProjectRPG. Oddaje decyzje w ręce administracji.

51 minut temu, santana napisał:

Oczywiście, miałeś prawo do wyrzucenia mnie z organizacji tak samo jak ja miałem prawo na odejście z niej bez podawania przyczyny, nie mieszaj wewnętrznego regulaminu twojej organizacji z ogólnym regulaminem serwisu ProjectRPG.

Napisałeś na mnie skargę przez to, że naruszyłem wymyślony przez ciebie regulamin twojej organizacji. Jeżeli przyjmujesz kogoś do swojej organizacji to powinieneś z każdym indywidualnie rozwiązywać takie sprawy, a nie pisać skargi. Nie naruszyłem żadnej zasady regulaminu ProjectRPG. Oddaje decyzje w ręce administracji.

Piszesz coś o regulaminie a nawet nie raczyłeś wejść na discorda i go przeczytać XD.

Miałeś 24h na spłatę, czepiasz się o te 20 minut chociaż napisałeś że nie zapłacisz kary ani wpisowego.

Rozwiązywać indywidualnie takie sprawy? Pisałem do ciebie na discordzie, jak wspomniałem olałeś to i grałeś sobie na innym serwerze.

Nie piszemy o regulaminie serwera "ProjectRPG" a o wewnętrznym regulaminie jaki panuje w mojej organizacji, ogólny regulamin nie ma tu nic do rzeczy, rozwaliłeś pojazdy oraz wwaliłeś na PP, napisałeś że nie będziesz płacił, to nie płać ale licz się z konsekwencjami, jako lider organizacji mam prawo pisać skargę o szkody wyrządzone na organizacji w postaci pieniędzy serwerowych żebyś je oddał. Tyle ode mnie, nie mam zamiaru się tu więcej wypowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.