Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona  Skarga na Domiq

StunterHere

Rekomendowane odpowiedzi

Login: StunterHere
Nick oskarżonego: @Domiq
Powód skargi: Oszustwo przy sprzedazy auta (TUNE)
Data zdarzenia: 03.01.2021 (Ok. godziny 20)
Dowody: https://imgur.com/a/zD7cQPd
0BdQK3q.png
Opis sytuacji: To tak, kupilem previona rzekomo FT. bez nitra i szyb. Po kupnie pojechalem na diagnostyke i zobaczylem ze nie ma baku (150L) wartego 60k, nastepnie zobaczylem ze nie ma poszerzonych koł, napisałem do gracza lecz twierdził ze nie ma pieniedzy.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.926281c12641bab1e0b5c8a89706a035.png

Przed chwilą, Domiq napisał:

Chciałbym dodać iż auto i tak sprzedałem za 150k więc to i tak mało jak na to auto 

Mowiłeś ze FT bez nitra, poczym zobaczylem ze nie ma szyb to ci napisalem to, nie interesuje mnie czy 150k to duzo czy malo, piszac FT. okreslasz tune całego pojazdu, czyli nic nie pisales ze nie ma baku oraz poszerzen wiec chce odzyskac 60k za bak oraz 24k za poszerzenia lvl2

1 minutę temu, StunterHere napisał:

Mowiłeś ze FT bez nitra, poczym zobaczylem ze nie ma szyb to ci napisalem to, nie interesuje mnie czy 150k to duzo czy malo, piszac FT. okreslasz tune całego pojazdu, czyli nic nie pisales ze nie ma baku oraz poszerzen wiec chce odzyskac 60k za bak oraz 24k za poszerzenia lvl2

Z tego co wiem jakoś nikt na to nie patrzył więc sądziłem iż ty też więc nie pisałem o tym

Przed chwilą, Domiq napisał:

N

Nie zwrócę pieniędzy ci już iż transakcja dokonana była i 150k za to auto to dobra cena

Oddasz oddasz, jak nie to dostaniesz bana wiec raczej nie masz wyboru a ja sie nie odmienie ponieważ zmieniłem juz vizu pojazdu 🙂

Możemy zrobić tak.

Zwrócisz takiego jakiego kupiłeś, a ja ci zwrócę te 150k

5 minut temu, StunterHere napisał:

No widzisz, jednak ktos patrzy auto nie ma baku ani poszerzen wiec chce odzyskac kwote za ten tuning 🙂

Nie zwrócę pieniędzy ci już iż transakcja dokonana była i 150k za to auto to dobra cena

1 minutę temu, Domiq napisał:

Możemy zrobić tak.

Zwrócisz takiego jakiego kupiłeś, a ja ci zwrócę te 150k

Nie, powiedziałem jasno, odmiany nie zrobie chce odzyskac pieniadze za tuning pojazdu 

1 minutę temu, Domiq napisał:

Mówię ci. Odzyskasz pieniądze a ja auto tak będzie najlepiej bo kasy ci tak o nie zwrócę bo stracę na tym.

Nie interesuje mnie czy zarobisz czy stracisz, oszukales mnie więc musisz ponieść za to konsekfencje, ja tune pojazdu zmieniłem wiec czekam na wypowiedz administracji B)

Przed chwilą, StunterHere napisał:

Nie interesuje mnie czy zarobisz czy stracisz, oszukales mnie więc musisz ponieść za to konsekfencje, ja tune pojazdu zmieniłem wiec czekam na wypowiedz administracji B)

Nie oszukałem cię iż sądziłem że te rzeczy których nie było cię nie interesują

2 minuty temu, Domiq napisał:

Nie oszukałem cię iż sądziłem że te rzeczy których nie było cię nie interesują

XDDD ty widzisz co ty piszesz? Pisząc FT okreslasz że pojazd takowy ma kazdy dostepny tuning. Bez nitra pisales, pozniej widzialem ze nie ma szyb, a teraz mi piszesz ze nie interesuje mnie rzecz WARTA 60k + poszerzenia chb 24k? XD

1 minutę temu, StunterHere napisał:

XDDD ty widzisz co ty piszesz? Pisząc FT okreslasz że pojazd takowy ma kazdy dostepny tuning. Bez nitra pisales, pozniej widzialem ze nie ma szyb, a teraz mi piszesz ze nie interesuje mnie rzecz WARTA 60k + poszerzenia chb 24k? XD

Z tego co widziałem nikogo to nie interesowało. Było napisać. W grze zanim zmieniłeś auto że chcesz odzyskać hajs to byśmy się wymienili i po problemie 

2 minuty temu, Domiq napisał:

Z tego co widziałem nikogo to nie interesowało. Było napisać. W grze zanim zmieniłeś auto że chcesz odzyskać hajs to byśmy się wymienili i po problemie 

Nie odmieniam sie po pierwsze, po drugie PISZAC FT okreslasz caly tune pojazdu jak pisalem wyzej, a po 3 pisałes ze nie masz PIENIEDZY gdy ci pisałem ze oddajesz siano za tune czy skarga wszystko jest w logach 😉
Czekam na wypowiedz administracji, nie mam zamiaru z toba pisac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.