Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na lewicki

naissik

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Naissik
Nick oskarżonego: Lewicki
Powód skargi: taran
Data zdarzenia: 20.07.2020
Dowody: https://imgur.com/a/qBzzWRJ
Opis sytuacji: Owy gracz zaczął mnie taranować oraz gracza Pjoter (co widać na ssie pod mechem gdy w niego wjechał) gdy miałem naprawione całe auto to chłop wjechał we mnie i gdy chciałem otrzymać pieniądze za szkody to owy gracz postanowił jeszcze mi poprawić i jeszcze pogłaskać Pjotera swoim sentinelem. Jeżeli można to Pjoter może potwierdzić całą sytuację
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a/UAIRFVn

1 minutę temu, lewicki napisał:

Przepraszam ale niestety miałem słabe łączę sieciowe czym były spowodowane lagi, mogę oddać pieniądze za szkody auta

to dlaczego gdy Ciebie poprosiłem o zapłatę postanowiłeś dalej taranować i jeszcze grozić mi banem?

<< [2] lewicki: nie pisz skargi
<< [2] lewicki: bo bana dostaniesz
>> [2] lewicki: ja nie pisze
✖ Odczekaj chwilę przed kolejnym użyciem tej komendy.
>> [2] lewicki: czemu mam dostać bana? XD
<< [2] lewicki: nie powiem

3 minuty temu, indor napisał:

Jeżeli się dogadacie to @lewicki uniknie kary, przelejcie sobie pieniądze za naprawę i będzie git. @Naissik i @Pjoter12 poinformujcie mnie jeżeli się dogadacie z oskarżonym.

Ja nie zamierzam się z nim dogadywać. Miał czelność grozić mi banem i podczas całej akcji miał w dupie, to że rozwalił mi auto. A gdy napisałem skargę to już od razu chce mi płacić, oj nie nie byczq tak nie będzie. Wnioskuję o ukaranie

Przed chwilą, lewicki napisał:

Przesłałem 200 złoty do gracza naissik to NAPEWNO wystarczy na naprawienie samej maski w aucie

✔ Otrzymałeś 200.00$ od gracza lewicki!
(3) Naissik: ✔ Otrzymałeś 200.00$ od gracza lewicki!
✔ Pomyślnie wysłano 200.00$ do gracza lewicki!

Przed chwilą, lewicki napisał:

Człowieku oddaje ci 200 i masz mi ich nie wysłać jak nie chcesz to nie ja chce oddać pieniądze 

Ale ja nie chcę tych pieniędzy. Napisałem o co wnioskuję, czekam na wypowiedź Administracji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.