Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na phszemek

Resh22

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 18167
Login: Resh
Nick oskarżonego: phszemek
Powód skargi: Sprzedaz auta bez opon
Data zdarzenia: 17.07.2023 13:00 - 13:30
Dowody: 

Spoiler

image.pngimage.pngimage.png

image.png

+ screeny z naprawy opon z datą i godziną

image.pngimage.png

Opis sytuacji: Kupiłem od gościa admirala, był w przecho podczas zakupu wiec nie widziałem w jakim stanie są opony, udałem się do przecho i go wyciągam a tam rozwalone wszystkie opony, pisze do gościa że są rozwalone a on że sprzedał mi go 10k taniej i co ja myślałem kupując go tak tanio (w wiadomościach nawet sie przyznał że mi go sprzedał bez tych opon więc mozna sprawdzic logi). Co mnie to interesuje skoro ja go kupiłem za tyle z myslą że opony będą sprawne a regulamin dokładnie mówi ze powinny być naprawione. Oczekuje zwrotu kosztu za opony czyli 2.000$
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

edit: widze ze gosciu woli wyzywac zamiast sie dogadac 🙂

Spoiler

image.png

image.pngimage.pngimage.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.