Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Pjoter

strusmeksykanski

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Fallenn
Nick oskarżonego: @Pjoter
Powód skargi: Oszustwo na tuning pojazdu.
Data zdarzenia: 29.12.2020 
Dowody: Nie mam dostępu do logów z dnia 29.12.2020, ale administracja może sprawdzić.
Opis sytuacji: Chciałem się wymienić z graczem, dając mu uranusa pft, za jego sabre demon. Gracz mnie upewniał że sabre jest FT Bez Nitra/szyb/licznika/kluczy, Dzień/dwa później orientuję się że brakuję poszerzenia z przodu, a natomiast dziś zauważyłem że pojazd nie posiada baku 150L PB. Liczę na zwrot gotówki od gracza za Bak paliwa oraz Poszerzenia. 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

Spoiler

zz.png

19 minut temu, Pjoter napisał:

No to za poszerzenia dobra, mogę zwrócić ci te 10k. Ale za jak ci gotówki nie zwróce ponieważ zrobiłeś ten sam błąd i mnie nie poinformowałes, że twój pojazd go nie posiada.

Ale jak zamontuje to poszerzenie oddzielnie to zniknie.. 

A mój pojazd posiadał poszerzenia 🙂

Czekam na wypowiedź @Miniek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.