Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana skarga na w124

SteveGamer

Rekomendowane odpowiedzi

UID: <20370)>
Login: <PROKEX_YT>
Nick oskarżonego: <w124>
Powód skargi: <Oszukiwanie graczy na og w moim imieniu>
Data zdarzenia: <15:13 01.07.2023>
Dowody: <Mam to nagrane na streamie oraz mam zdjęcia na telefonie>
Opis sytuacji: <Normalnie na og pisałem żeby wpadali domnie na strema i nagle w124 napisał na og że w moim imieniu PROKEX_YT SPRZEDA MANANE ZA 3K I NAGLE 4 5 CHŁOPÓW NAPISAŁO DOMNIE NA PM A DRUGI CHŁOP O ID 187 GROŹIŁ MI ŻE NIBY KTOŚ MA MI SCHAKOWAĆ PŁYTĘ GŁÓWNĄ W KOMPUTERZE I POCZUŁEM ZAGROŻENIE NA SERWERZE I NA LIVE >
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: <Tutaj dałem screena o poinformowaniu gracza o skardze że napisalem na niego na chłopa 187 paruwka_damian>

Zrzut ekranu (23).png

i tak dostaniesz bana typie za fałszywe wstawianie og w grze i nawet te twoje śmianie się nic nie da 

tutaj masz chłopy mnie nękają i szeżą nienawiścią oraz nie dają mi grać ani nic zarabiać mają bul dupy o wszystko gdzie staje itp dają fałszywe reporty na mnie i nie dają mi żyć przez nich musiałem odejść ze stremowania u was i grania macie -rep 1 gwiazde oraz - jednego gracza ja u was uwielbiałem grać 

gdzie tam jest

- coś jakaś minuta

19 godzin temu, PROKEX_YT napisał:

tutaj masz chłopy mnie nękają i szeżą nienawiścią oraz nie dają mi grać ani nic zarabiać mają bul dupy o wszystko gdzie staje itp dają fałszywe reporty na mnie i nie dają mi żyć przez nich musiałem odejść ze stremowania u was i grania macie -rep 1 gwiazde oraz - jednego gracza ja u was uwielbiałem grać 

gdzie tam jest

- coś jakaś minuta

w tym nagraniu w minucie 58 też ładnie obrażasz serwer i moją osobe, więc po co ci te skargi.

ogarnijcie wogle sprawę i zacznijcie robić coś bo naprawdę żal patrzeć i tracicie tylko graczy oraz regulamin jest źle zrobiony bo zamiast dać im bana żeby zostawli gracza to oni mnie śledzili dawali fałszywe reporty o że jechałem niby pod prąd albo stoje np nie na ulicy tylko prz markecie w srodku bo chciałem postawić kurierke żebym nie latał dwa razy i gościu się sprób nie dali mi żyć i jeszcze wypisują głupoty pod moim profilem i tak naprawdę mam wyjebane w ten serwer jeżeli suporty nie naprawią sobie wzroku że gościu który mnie przejechał najpierw go nie było 1 minute temu a nagle się pojawił tak i nagle supoprt dał mi ostrzeżenie że mam mu zapłacić tego w124 75 dolców bo wpadłem mu pod koła tak jak wiecie to pieszy ma pierwszeństwo a ja szedłem do kurierki żeby wsiąść a on mnie staranował jak byłem na ulicy naprawdę jesteście podobni jak ten fivem który nikt wogle nie gra i naprawdę beke mam z tych ludzi którzy dają emotki że mają bekę tak naprawdę nie interesuje mnie bo co bo daje dowody bo mam to nagrane i macie z tego beke że jedynie gracz który chce pograć w spokoju zrobić dzienne itp zrobić ulepszenie do auta ma przez takich ludzi problem i nie dadzą mu zagrać wogle to tak naprawdę powiem tyle nie wybaczam was za to żę ci 4 5 graczy mnie nękało szeżyło nienawiśćią wyzywało 

pisało głupoty pruli sie mnie naprawdę odechciewa się żyć <:( lepiej wole pograć w coś normalniejszego niż te mta bo wsumie wszystko jest lepsze od mta i wole grać w to niż te zjebane mta które nie dają mi widzów ani nic ja chciałem tylko postremować w spokoju i pograć i zdobyć nowych widzów ale widzę ten project ma samych toksycznych ludzi 5 6 osób próło się a wy nic nie robicie macie wyjebane w to czy ktoś jest nękany na serwerze czy nie ! lepiej zastanówcie się i zróbcie z tym porządkiem elo 

Skarga jest odnośnie trollowania na og przez @Wojtek2010PL, a z tych nagrań to widzę głównie twoją toksyczność względem innych jak i serwera.

@Wojtek2010PLna przyszłość nie trolluj w taki sposób, że ktoś sprzeda tak tanio manane której nie ma. Potraktuj to jako ostrzeżenie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.