Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na FANTOM

Fantom.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Fantom.
Nick oskarżonego: FANTOM
Powód skargi: kradzież nicku
Data zdarzenia: Sytuację tą zauważyłem dzisiaj po wejściu na serwer
Dowody: Można sprawdzić w bazie graczy, poza tym poniżej jest skarga na tego gracza
Opis sytuacji: Gracz posługuje się moim nickiem, przez co możemy być myleni na serwerze. Ja swój nick posiadam od początku mojej kariery na serwerze, od października, a gracz widzę po Uid że gra krócej. Skargę piszę ponieważ od supportera się dowiedziałem że za takie coś mogę to zrobić
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: SS załączę jeśli tylko gracz pojawi się na serwerze, bo aktualnie go nie ma. Pytałem czemu kradnie mój nick ale nie odpisał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.