Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na copka

Null

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Null
Nick oskarżonego: copka
Powód skargi: Niestosowna kara
Data zdarzenia: 28.05.2023 17:45-18:00
Dowody: -
Opis sytuacji: Byłem na evencie RC. Szukałem jakiegoś fajnego spota, żeby posiedzieć ze znajomym i popatrzeć na wyścigi. Jak zrozumiałem, że jadę pod prąd to jechałem tym poboczem z małą prędkością. Wróciłem na swój pas najszybszą drogą. Ani nikogo nie staranowałem, ani nie jechałem z v-maxem. Nie miałem do tej pory żadnych kar, a gość mi wyskakuje nistąd nizowąd z zakazem prowadzenia. Oburzyło mnie to fest, typek mi wyjechał z karą mute'a na dwa dni za rzekome prowokacje. Nie wiem skąd wzieliście tego odklejeńca.

Hej, to że jechałeś ostrożnie nie usprawiedliwia twojego zachowania w postaci pojechania pod prąd. Po nadaniu kary chciałem ci objaśnić za co ona jest a ty wyjechałeś z perfidnym tekstem prowokacyjnym w moją stronę i nie chciałeś mnie wysłuchać. W związku z twoim zachowaniem kara została wyskalowana na bardziej dotkliwszą, nie musisz się oburzać co do nadanej kary jeśli masz do niej wątpliwości możesz od niej zaapelować na forum w odpowiednim dziale. Nagranie gdzie widać jak jedziesz pod prąd zostaje wysłane do adm.RCON jako dowód w sprawie, ze względu iż na nagraniu są pokazanie rzeczy wewnątrz administracyjne nie mogę ci go pokazać. To jest pokazanie sytuacji z mojej strony pozwolę sobie nie wypowiadać się dalej chyba że na wskazanie przez adm.RCON do zrobienia tego. Polecam ci sprawdzić regulamin tego działu ponieważ aktualnie twoja skarga narusza jeden z podpunktów regulaminu działu.

Po nadaniu kary, przeteleportowałeś się do mnie, wywaliłeś z samochodu na środku autostrady i wrzuciłeś go do przechowalni. Czekałem na reakcję, ale nawet nie było indykatora wskazującego, że cokolwiek piszesz. Obiektywnie sam stworzyłeś większe zagrożenie niż moja jazda poboczem. Na tych drogach łatwo się pogubić i zjechać z poprawnego pasa. Ty nie uwzględniłeś mojego braku jakichkolwiek kar, faktu, że nikomu tym nie zepsułem choć odrobinę rozgrywki i to, że wróciłem na poprawny pas, gdy tylko miałem okazję. Do całej sytuacji by nie doszło, gdyby wpuścili mnie za ogrodzenie jak prosiłem. Można nawet przejrzeć moje logi, że się o to pytałem. Nie jeżdżę zbyt często tamtymi drogami. Co mogę ci więcej powiedzieć. Teraz strach się bać jeździć po drogach, bo poczuwający się supporter jeszcze wlepi zakaz prowadzenia za przecięcie linii ciągłej. Jeszcze trochę i dostaniesz odznakę szeryfa. Pracuj bombelku, jesteś taki ważny!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.