Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na MagiX*

osinluj

Rekomendowane odpowiedzi

Login: osinluj
Nick oskarżonego: MagiX*
Powód skargi: Nadużywanie władzy
Data zdarzenia: 29.12.2020
Dowody: https://imgur.com/a/qt1ykyL przyznanie sie gracza do tego, są dowody w logach i może będę miał powtórkę nagrane
Opis sytuacji: Wynajmowałem nowe domki nad FC a nagle widzę jak support Magix leci na jetpacku oraz jest niewidoczny, utrudnił mi to wynajmowanie poprzez blokowanie mnie oraz nadużył permisji

1 minutę temu, MagiX* napisał:

Po pierwsze, to ja byłem w fc bo miałem raporta, a po drugie napisałem tam na ss że NIBY brałem je na jp, tylko zrobiłem literówkę, a tako dowodu że tak robiłem to nie masz.

brałes na JP i byleś niewidzoczny. Nie przystaje na supporta tego robić i teraz klamać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.