Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na gracza neRu oraz PaToReQ

kolinp
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 16041

Login: kolinp
Nick oskarżonego: @neRu @MLLC^PaToReQ^(osoby działają na tym samym serialu jest to ta sama osoba )
Powód skargi: Działanie na szkody organizacji oraz celowe utrudnienie rozgrywki w celu obciążeń finansowych .

Data zdarzenia: 25.05.2023 będzie widać kiedy gracz wychodził z serwera
Dowody:  https://imgur.com/a/QejRbPq Z dowodami jest pewien problem bo gracz się wycwanił ponieważ na strefie dm jest pewien bug ( jeżeli gracz wejdzie do pojazdu i zostanie zabity nie zostaje on zapisany jako osoba ostatnia da rade to w łatwy sposób pokazać) podczas gdy gracz ginie zapisywane są logi z jego śmierci o której godzinie a jeżeli się nie myślę są robione automatyczne zapisy serwera na wypadek nagłej potrzeby powinna być tam zapisana lokalizacji pojazdów ze były one na dm lub bazie czy przecho podczas gdy gracz to robił był on sam na serwie z naszej org jeżeli się nie mylę i w prosty sposób widzimy (kto był na serwerze gdzie dany pojazd sie znajdował przed jego wejściem i kiedy został zabijany ponieważ widać kiedy został zabity zapisuje się lokalizacji auta i widać kto był z organizacji) dobrym przykładem będzie Elegy ostatni ja kierowałem wczoraj o 22,55 dziś weszłem na serwer o godzinie 22,40 (około) auto było w innym miejscu rozwalone a nie było mnie prawie 24h na serwie i nie było ono ruszane. 
Opis sytuacji: A wiec gracz PaToReQ postanowił zrobić sobie multi konto przez które postanowi dojść do mnie do org i narobić szkód wszystkie pojazdy organizacyjne wraz z kolegami z jego org porozwalali po wysadzali (jednym słowem zaplanowana akcja na rozwalenie moieij organizacji) dodam również ze moja org oraz org gracza PaToReQ działają na dm i mamy ze sobą na pieńku .

Dowód na poinformowanie gracza o skardze:image.png.096b2750ad988cfa14189e5c6a7d676a.png a gracz neRu po sytuacji nie pojawił się na serwie oraz nie ma konta na forum ale było sprawdzane ze to te same osoby  

[2023-05-25 23:11:30] [Output] : (7) kolinp: a zobacz sid gracza neRu i PaToReQ

[2023-05-25 23:11:39] [Output] : (7) kolinp: czy tam serial 

[2023-05-25 23:11:46] [Output] : (292) Tubas: to te same osoby są bo sprawdzałem już 

Edytowane przez kolinp
  • Super 9
  • Haha 9

Chej siemano jestem PaToReQ kocur mogę przyznać się do szkód popełnionych w tempie bo tyle ma mnie macie misiaczki, co do manany to tym nie jeździłem w ogóle tym bardziej jej nie noszczyłem. Mogę przelać graczowi kolinp kaskę za tampe i to tyle, Hej - PDZ 

Ps. Czy takie informacje jakie administracja podała graczowi to jest dozwolone? Nie wydaje mi się, ale sprawdzimy :?

• Super 8
  • Haha 9
  • Lubię to! 1

Zrobiłeś to celowo PaToReQ kazdy pojazd rozwalony został przez twoją osobę i jak stwierdzałem,pisałem wyżej zrobiłeś to celowo jesteś również liderem org powinieneś dawać przykład a nie robić multy konta i niszczyć innym gracza org zrobiłeś to sposobem który podałem wyżej.

• Super 5
  • Haha 3

Ja jestem zwykłym graczem, nie mam potrzeby dawać przykładu. Nie masz dowodu czy zrobiłem to celowo, czy też nie, Mogę powiedzieć że wjechałem tampą na dm F mi nie działa zazwyczaj i mi nie wysiadło a miałem afk. Przypomnij se kto pierwszy takie coś w organizacji zrobił, to wasza nauczka. 

Pieniądze dziś przeleje po 15

• Super 3
  • Haha 5
  • Auć 1

Pieniądze to nie wszystko musisz odpowiedzieć za to co uczyniłeś nie przypominam sobie żeby nasza organizacja coś takiego zrobiła a ja posiadam na ciebie dowody że to ty uczyniłeś to. Wiesz że jest coś takiego jak logi i wiesz że widać tam kiedy zostałeś zabity przez kolegę również zapisuje się lokalizacja pojazdu a od nas nikt tego nie zrobił bo zrobiłeś to jak nikogo nie było od nas na serwerze. A w kwestii pieniędzy to poniesiesz wszystkie koszty.

• Super 2
  • Haha 5
  • Auć 1

Ja na twoim miejscu zainwestował bym w słownik, użył mózgu, oraz bym nie płakał nad rozlanym mlekiem. Logi to nie wszystko, do których ty nie masz dostępu, a administracja ma co robić a nie siedzieć parę godzin nad logami by wasze autka były ogarnione bez strat. Pokażesz jasne dowody że zrobiłem to celowo, zwrócę kasę tyle ile będzie trzeba. W mojej organizacji rozwalone były wszystkie auta (9) sportowe, nie płakałem jak widziałem że typ zbugował ostatniego kierowcę i nie pisałem skargi chociaż wiedziałem kto to, i to był jeden z was. Jedyne co to właściciel auta napisał na pomoc czy da się to sprawdzić kto to zrobił do dziś nic o tym nie wiadomo. To była dla mnie "lekcja" że do organizacji się nie bierze byle kogo. Co do skargi to czekam na administracje, a do tampy wsiadłem podjechałem na DM wkliknąłem "F" i mi nie wysiadło prawdopodobnie jakiś gracz rozwalił opony i auto, a mnie dobił bot. Ode mnie to tyle hej ❤️

• Super 4
  • Haha 5

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.