Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na copka

Dawid1931*NF

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Dawid1931
Nick oskarżonego: copka
Powód skargi: zaraz po warnie do którego bym sie przystosował otrzymałem warna
Data zdarzenia: 19.05.23r
Dowody: w logach waszych powinno być jak mi sie klip zapisał to dostarcze dowód
Opis sytuacji: dostałem warna za jazde pod prąd i dosłownie sekunde po warnie otrzymałem prawko od copka a z tego co wiem to tak nie powinno być że odrazu po warnie sekunde i prawko a jedynie jaką odpowiedź od copka dostałem to trudno nawet nie staną pogadać i wyjaśnić mi dlaczego po warnie dostałem prawko

ogólnie to mi nawet nie chodzi o prawko na 30 min tylko o to że dostałem sekunde po warnie prawko

Hej, po sprawdzeniu okazało się że faktycznie zostałeś już za to ukarany w postaci ostrzeżenia niestety nie zauważyłem tego w związku z tym kara którą ci nadałem jest unieważniona. Za utrudnienia spowodowane przez moje nie dopatrzenie chcę cię przeprosić. Myślę iż sprawa została wyjaśniona nie mam nic więcej od siebie do dodania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.