Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na _SuchaR_

matthy24

Rekomendowane odpowiedzi

Login: matthy24
Nick oskarżonego: @_SuchaR_
Powód skargi: Nie spłata pożyczki
Data zdarzenia: 6 Grudnia 2020
Dowody: Administracja zobaczy sobie wszystkie logi
Opis sytuacji: A więc tak mieliśmy hype na granie na serwerze 4 grudnia w piątek pożyczyłem mu bodajże 65k po czym oddał w jakimś czasie 20k, oraz 5. Gdzie jeszcze wisi 40k. Postanawia mieć wywalone, oraz nie spłacać pożyczki od ponad 3 tygodni. 
Logów w postaci PM nie uzyskacie, ponieważ wszystko działo się na komunikatorze discord. 

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Mówiłem mu na dsc

4 godziny temu, Miniek napisał:

Poinformuj gracza w prywatnej wiadomości na forum, po czym wstaw dowód poinformowania - @_SuchaR_

Nie wiem co jest niezrozumiałe, że poinformowałem go na komunikatorze discord xDDD Ale dobra 

Tutaj czyta skarge
https://i.imgur.com/AJoSRTW.png

A tu go poinformowałem

https://i.imgur.com/nquRGR7.png

A wiec tak sprawa wygląda następująco, otrzymałem te pieniądze od gracza matthy24 na samochód marki Uranus po czym go zakupiłem. Minął jakiś okres czasu i graczowi matthy24 zabrakło pieniędzy na założenie organizacji wiec dałem mu 25k które wtedy posiadałem. Po jakimś okresie czasu gdy powiększyłem swój majątek spytałem matthy24 czy potrzebuje pieniędzy, czy też mogę je wydać na zamontowanie do mojego samochodu ECU v4, wtedy powiedział on że nie są mu potrzebne i mogę je wydać na tuning auta. Wiec wydaje mi się że pieniądze zostały przekazane w formie pomocy finansowej, zadziałało to również w drugą stronę, potrzebował pieniędzy, ja miałem gotówkę, wiec mu ją przekazałem. Zdaję sobie sprawę przekazałem graczowi 40 tysięcy mniej niż otrzymałem natomiast gdy będę miał gotówkę a gracz matthy24 będzie jej potrzebował to po prostu mu ją przekaże.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.