Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Pochwała na pracownika frakcji - FockeWulf

SirBozen

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: SirBozen
Nick pracownika: FockeWulf
Powód: Szybka realizacja zgłoszenia
Dowody: SS
Opis sytuacji:

Przyjechałem na kopalnie, zaparkowałem i zdałem sobie sprawe że jeszcze mnie dziś nie było na giełdzie w LV.

Jako że nie lubię oddawać hajsu za darmo (a parking był zapłacony na 3h  $120) to zamówiłem Taxi. Zaraz po wysłaniu zgłoszenia zostało one zaakceptowane przez jednego z Waszych pracowników o nicku FockeWulf. Trasa przebiegła nam bardzo szybko, chwilę popisaliśmy, ponarzekalismy na Uberowców i takie tam, dojechaliśmy do celu i zapytałem sie owego pracownika czy chwilkę na mnie poczeka, odpisał że nie ma problemu. Sprawdziłem na giełdzie co trzeba i odbyliśmy kurs powrotny na kopalnie. Dziękuje bardzo za bezpieczną podróż mimo wszystkich niebezpieczeństw na drodze (rozlany kujawski, powalone drzewa i dziury jak po bombie na drodze oraz piratów drogowych w Perennialach)

Jeszcze raz bardzo dziękuje 🙂

P.S: co do godziny kursu, u mnie jest inna bo nie mieszkam w PL

Pozdrawiam Serdecznie Zarząd SATC

mta-screen_2023-05-11_14-15-56.png

mta-screen_2023-05-11_14-16-34.png

mta-screen_2023-05-11_14-17-32.png

mta-screen_2023-05-11_14-18-38.png

mta-screen_2023-05-11_14-19-09.png

mta-screen_2023-05-11_14-22-08.png

mta-screen_2023-05-11_14-24-23.png

mta-screen_2023-05-11_14-25-07.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.