Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Hustler

ciasnyromek

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Ewerest
Nick oskarżonego: Hustler
Powód skargi: Bezustanne blokowanie mechanika
Data zdarzenia: 28.12.2020 Godzina 00:05:54
Dowody: Dowody zostały przedstawione w załączniku w postaci screenshota
Opis sytuacji: Dzień dobry. Jako, iż nie jestem nerwowy nie zamierzałem pisać tej skargi na gracza Hustler. Dzisiaj moje nastawienie do niego diametralnie się zmieniło, ponieważ to co zrobił zaznaczam kolejny raz totalnie mnie zdenerwowało. Nie uznaje czegoś takiego jak blokowanie jak i niszczenie komuś samochodu pod mechanikiem zwłaszcza gdy ktoś musi poświęcić swój czas, aby zarobić na naprawę auta w grze komputerowej. Gracz o nicku Hustler stał za bramą wjazdowa do garażu mechanika. Ja stałem na boku linii wjazdowej do mechanika, a przypuszczam, że jego koledzy, lecz nie jestem pewny, ponieważ mogli to być zwykli gracze, który zaczęli mnie spychać z kolejki. Wtedy niejaki Hustler wjechał przed maskę, gdy dwie osoby mnie zepchnęły i zaciągnął on ręczny. Zepchnęli mnie oni w taki sposób, że aż stanąłem bokiem i gdybym nie zaciągnął ręcznego w ostatecznej chwili nie miałbym dowodu. W moich ostatnich słowach chciałbym nadmienić, że sytuacja widoczna na zdjęciu nie zdarzyła się pierwszy raz, bo gdyby tak było za pewne wybaczyłbym Hustlerowi i przymknął oko, lecz taka sytuacja zdarza się bardzo często, a dzisiaj drugi raz. Ciebie Hustler proszę o to, abyś przestał, bo to nie tylko uszkodzenie samochodu w grze komputerowej, lecz zniszczenie czyjegoś czasu, ponieważ aby naprawić auto trzeba zarobić pieniądze, a w konsekwencji poświęcić na to czas. Ja osobiście proszę tylko o symboliczną karę dla Hustlera i ode mnie to wszystko. 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Przestawiam w załączniku

Screenshot_2020-12-28-00-36-48-250_com.android.chrome.jpg

received_419383942756205.webp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.