Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na flave

Maqumba

Rekomendowane odpowiedzi

Login: MistrzGamez

Nick oskarżonego: flave

Powód skargi: Brak kultury na pm oraz wyzywanie rodziny

Data zdarzenia: 27.12.2020

Dowody: Wszyskie dowody w załączniku

Opis sytuacji: Gracz flave pomylił id i zaczął kogoś wyzywać i jak go poinformowałem że go zgłaszam na forum zaczął wyzywać mnie oraz moja mame

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Gracz został poinformowany na pm widać to w załączniku

3.png

1.png

2.png

4 minuty temu, MistrzGamez napisał:

"to ja cie zgłosze że do matki pyskujesz"

>> [359] DogeCorpy: to ja cie zglosze ze do matki pyskujesz

>> [359] DogeCorpy: i tyle samo to bedzie obchodzilo administracje co twoja skarga

nikogo nie wyzwałem, a napisałem tak, żebyś zrozumiał że ta skarga ma tyle sensu to co moje zdanie  "to ja cie zglosze ze do matki pyskujesz"

Nie wiem co ty robisz w życiu, że specjalnie marnujesz swój i kogoś czas o takie coś co cię nie powinno w ogóle obchodzić. Może urazę masz jakąś do mnie o coś i próbowałeś mi humor popsuć, ale ci sie nieudało bo akurat mam beke z tego jacy niektórzy gracze są... Nię będą kończył tamtego zdania brzydnim słowem, bo kolejną skargę napiszesz XD

25 minut temu, MistrzGamez napisał:

Ale to ja pisze on tylko zrobił ss xddd i oczekuje tego że takich jak ty trzeba wyciszać mam nadzieje że zajmie sie tym administracja 

A czy ty dostajesz bana na messengerze za to, że napisałeś coś do kolegi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.