Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana  Skarga na copka

SxDemon

Rekomendowane odpowiedzi

Login: SxDemon
Nick oskarżonego: copka
Powód skargi: nie znajomość regulaminu serwera
Data zdarzenia:  29.04.2023
Dowody: image.png.212d7e1faf5192afdd37b4bf702f0bc1.png 
Opis sytuacji: sytułacja wygłada tak że bylem afka na kosiarkach przez ok 5 minut bo jadlem kolacje i ktos wezwał Pana supportera copke spytal sie mnie czy pracuje czy nie powiedzialem ze zaraz zaczne ponieważ kończyłem kolacje jak chcialem zaczołem pracować to dostałem kicka powód był zajmowanie kosiarki kiedy za to nie mozna dostać kicka 

Hej, omawiając tą sytuację w trakcie wykonywania swojej pracy postanowiłem cię sprawdzić i twoje zachowanie wskazywało że nie jesteś AFK nie wiem jak było wcześniej ale skoro postanowiłeś iść na posiłek to powinieneś zakończyć pracę. Jeśli uważasz że w trakcie wykonywania moich zadań naruszyłem twoją prywatność lub postąpiłem źle. W takim przypadku mogę ci wyjaśnić moje działania mogły być niedopatrzeniem lub nie świadomością, a moją intencją jest zawsze działać w najlepszym interesie użytkowników i pomagać oraz przestrzegać zasad etyki oraz zasad moralnych i regulaminu. Wydaje mi się że ode mnie to tyle i już nie mam nic więcej do dodania w tej sprawie.

7 minut temu, copka napisał:

Hej, omawiając tą sytuację w trakcie wykonywania swojej pracy postanowiłem cię sprawdzić i twoje zachowanie wskazywało że nie jesteś AFK nie wiem jak było wcześniej ale skoro postanowiłeś iść na posiłek to powinieneś zakończyć pracę. Jeśli uważasz że w trakcie wykonywania moich zadań naruszyłem twoją prywatność lub postąpiłem źle. W takim przypadku mogę ci wyjaśnić moje działania mogły być niedopatrzeniem lub nie świadomością, a moją intencją jest zawsze działać w najlepszym interesie użytkowników i pomagać oraz przestrzegać zasad etyki oraz zasad moralnych i regulaminu. Wydaje mi się że ode mnie to tyle i już nie mam nic więcej do dodania w tej sprawie.

Ok ale to czemu dałeś mi kicka to po pierwsze a po drugie teraz jest masa afk na kosiarkach i nic z tym nie robisz prosze mi to wytlumaczyc

W dniu 29.04.2023 o 20:04, copka napisał:

Administracja nie ma prawa egzekwować to co ma za zadanie system ANTY-AFK. Po to jest ten system, aby on sam wykrywał nieobecność graczy i odpowiednio do sytuacji zadziałał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.