Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na tikeJ

Krychuuu

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Krychuuu
Nick oskarżonego: @tikeJ
Powód skargi: Bezpodstawne nadanie kary, nie wywiązanie się ze swego obowiązku i nieuzasadnienie powodu kary w żadnej postaci dowodu, że złamałem regulamin.
Data zdarzenia: 2020-12-27 ok. 2:00
Dowody: [2020-12-27 01:54:48] [Output] : ⓘ Zostałeś wyciszony na 3 dni przez tikeJ z powodem: CBK [2020-12-27 01:55:24] [Output] : ✔ Zgłoszenie na gracza tikeJ zostało wysłane! [2020-12-27 01:55:43] [Output] : ✔ Supporter tikeJ odrzucił twoje zgłoszenie! [2020-12-27 01:55:58] [Output] : << [144] tikeJ: na sz na je ( potem wysłałem raporta o prosbe dowodu w dowolnej postaci, np. log) i sytuacja sie powtarza - [2020-12-27 01:56:00] [Output] : ✔ Zgłoszenie na gracza tikeJ zostało wysłane! [2020-12-27 01:56:09] [Output] : ✔ Supporter tikeJ odrzucił twoje zgłoszenie! [2020-12-27 01:56:20] [Output] : << [144] tikeJ: logi serwera [2020-12-27 01:56:33] [Output] : << [144] tikeJ: a logi nie kłamia - znów poprosiłem o logi dostając tą oto odpowiedź - [2020-12-27 01:57:16] [Output] : << [144] tikeJ: nic ci nie musze dawac - co świadczy o nieuzasadnionym nadaniu kary, bo supporter dał mi karę NA PODSTAWIE DOWODÓW, których takowo nie chciał mi przekazać, lecimy dalej. Upominając  się o swoje - zostałem wyrzucony z serwera, tchórzliwie potraktowany przez członka administracji, nie mając dostępu do własnego słowa i brak dowodów na mą karę. [2020-12-27 02:01:16] [Output] : Zostałeś wyrzucony z serwera!
[2020-12-27 02:01:16] [Output] : Osoba wyrzucająca: tikeJ
[2020-12-27 02:01:16] [Output] : Powód: Spam reportami
[2020-12-27 02:01:16] [Output] : ----------------------------
[2020-12-27 02:01:16] [Output] : Gracz Krychuuu został wyrzucony z serwera przez tikeJ, powód: Spam reportami

Opis sytuacji: Było tak, jechałem z kuzynem waltonem po czym był jakiś wypadek na zakręcie obok mechanika, nie zauważając pojazdów uderzyłem w jeden pojazd - na miejscu był jakiś support, poszedłem wyjaśnic sytuację po czym gracz o nicku Haribo, jakoś tak zaczął pchać moje auto w kierunku wody! Szybkim i stanowczym krokiem z kuzynem udałem się za nim i w ostatniej chwili po napisaniu : [2020-12-27 01:53:12] [Output] : (461) Krychuuu: szmato gracz ustąpił i odszedł, za co oczywiście nie dostał żadnego ostrzeżenia ani nic z tych rzeczy, tak, używałem niezbyt dobrych słów ale tylko i wyłącznie wobec kuzyna który ma do siebie dystans i wiedział że traktuję to jako żart, nie przy żadnym graczu i w dodatku o godzinie 2 w nocy.. No według mnie za takie zachowanie i napisanie zwykłego słowa szmata, mute na 3 dni bez uzasadnienia i wolności słowa, chamskim i tchórzliwym wyrzuceniem z serwera to z deka przegięcie, nieprawdaż? Według mnie podchodzi to trochę pod wywyższanie się rangą i niewypełnianie solidnie swych obowiązków, oraz brak możliwości dogadania się z takowym "supporterem". Pozdrawiam i życzę Szczęśliwego nowego Roku! 😄 

Był na Ciebie report że wyzywasz itp. pisanie: "szmato" "jebana" "no kurwa" "ty chuju jebany" "ja pierdole". jest to CBK(Całkowity brak kultury) 

Kicka dostałeś za to że wysyłałeś reporty co 3 sek.

Administracja może zobaczyć logi z czatu lokalnego od godziny 1:33 do 2:00 co pisałeś więc nie muszę dawać Ci i rozsyłać logów z serwera.

§ 7
Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary.

4. Użytkownik powinien zachować pełną kulturę wypowiedzi przy interakcji ze społecznością Serwera.

Czekam na wypowiedź administracji RCON @Polak @Volenir @indor @Sky

Niekoniecznie, nazwałem jednego gracza "szmatą" a reszta nie wchodzi w grę całkowitej sytuacji.Dodam że nie pisze skargi z powodu otrzymania kary - a z powodu wyjaśnienia całego zajścia, aczkolwiek jak miałem inaczej się z tobą dogadać, oprócz drogą reportu? Faktem jest to, że poprostu mnie unikałeś i nie chciałeś normalnie pogadać tylko się sapałeś. Aha, no tak. Jesteś bądź byłeś prezenterem radia, no to powiedz - jak to jest ze w biały dzień, południe np. Godzina 13 w radiu występuje muzyka z ogromem przekleństw i to jest ok - a jak ktoś powie zwykle "kurwa" to otrzymuje mute. Z tego co pamiętam, to administracja nie kara za zwykle slowo "kurwa" (tak, ja używałem też innych wulgaryzmów) ale tu teraz chodzi o sam przykład. Jako że nazwałem gracza "szmatą" a po jego odejściu dodałem jakiś marny dopisek, a reszta która była formą żartu wobec całkowicie innych sytuacji to trochę dziwna akcja, bo widać że mało się dowiedziałeś na ten temat i nadałeś karę. 

Kilka przekleństw w godzinach 1:33 - 2:00 to raptem pół godziny więc naprawdę sporo czasu 😁. Spotkam się z wieloma sytuacjami jak supporci przeklinają i jakoś zbytnio nie przejmują się tym, dając taki przykład innym zostając normalnie jak gdyby nigdy nic. 😛

2 godziny temu, Krychuuu napisał:

Niekoniecznie, nazwałem jednego gracza "szmatą" a reszta nie wchodzi w grę całkowitej sytuacji.Dodam że nie pisze skargi z powodu otrzymania kary - a z powodu wyjaśnienia całego zajścia, aczkolwiek jak miałem inaczej się z tobą dogadać, oprócz drogą reportu? Faktem jest to, że poprostu mnie unikałeś i nie chciałeś normalnie pogadać tylko się sapałeś. Aha, no tak. Jesteś bądź byłeś prezenterem radia, no to powiedz - jak to jest ze w biały dzień, południe np. Godzina 13 w radiu występuje muzyka z ogromem przekleństw i to jest ok - a jak ktoś powie zwykle "kurwa" to otrzymuje mute. Z tego co pamiętam, to administracja nie kara za zwykle slowo "kurwa" (tak, ja używałem też innych wulgaryzmów) ale tu teraz chodzi o sam przykład. Jako że nazwałem gracza "szmatą" a po jego odejściu dodałem jakiś marny dopisek, a reszta która była formą żartu wobec całkowicie innych sytuacji to trochę dziwna akcja, bo widać że mało się dowiedziałeś na ten temat i nadałeś karę. 

Po 1 Nie unikałem Cię tylko napisałem ci raz a do ciebie to nie dotarło.

Po 2 Sprawa piosenek w radiu to jest inna rzecz bo piosenki są grane przez autopilota.

Po 3 Forma żartu "ty chuju jebany" itp.

Po 1 - nie uzasadniłeś nic więc nie dziwne ze nie dotarło 

2 - to już nie moja sprawa, nie mieszam się w to, dałem tylko przykład 

3 - tak, forma żartu, jeśli ktos ma tzw "kija w dupie" nie znaczy ze ma go każdy, pozatym gracz z którym miałem do czynienia może się tu wypowiedzieć. 

Napisałem Ci na /pm co pisałeś na chacie. Do ciebie nie dotarło że wystarczy napisać jeden raz a nie 10 razy raport. 

Po co dajesz jakieś przykłady skoro nie wiesz co i jak?

I nie mam "kija w dupie" 

Dla mnie dalej piszesz skargę za to że dostałeś kare w postaci mute.

§ 3
W skardze mogą wypowiadać się jedynie: oskarżający; osoba oskarżona oraz administracja RCON.

§ 7
Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary.

1. Wcale nie, bo chciałem dowód nadania kary 

2. Co z tego? Słucham radia to wiem i tyle mi wystarczy, a marna gadka ze to auto dj puszcza - można przecież wyeliminować muzykę wuglarną dla auto dj'ow

3 - skarga pisana, bo nie zachowałeś się godnie jako support i nie dodałeś dowodów za co otrzymałem karę 

4. Okej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.