Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana SKARGA na k4rton

wsadd.xyz

Rekomendowane odpowiedzi

Login: lewicki
Nick oskarżonego: k4rton
Powód skargi: Zabieranie paczek przy sprzedawcy, nękanie graczy.
Data zdarzenia: 2020.07.08 godzina okolo 14:30
Dowody: (SS na dole)
Opis sytuacji: Zarabiałem na DM i blisko mnie był inny gracz z którym nie strzelaliśmy się i gdy uzupełniłem pełny bagażnik w moim aucie wsiadł do mnie do auta i ze mna jechal gdy spytalem poco ze mna jedzie powiedzial ze chce do sf bo nie ma auta wiec ja tez jechałem do sf, noi go wziąłem, później obok sweeperów go wysadziłem i powiedziałem ze dalej nie mogę cie podwieść (nie chciałem żeby zabrał mi paczki) i pojechałem sprzedać paczki i on szedł za mną wiec mu powiedziałem żeby nie brał paczek bo to złamanie regulaminu i może zostać ukarany więc mu nie radze, gdy otworzyłem tylnie drzwi on przyszedł i mi zabrał oraz sprzedał paczki pomimo moich ostrzeżeń.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: mta-screen_2020-07-08_14-44-23.png.89722dd915b7db1c59c84aadcfa3d8d7.png.

mta-screen_2020-07-08_14-28-09.png

mta-screen_2020-07-08_14-28-11.png

mta-screen_2020-07-08_14-28-40.png

Powiem tak : racja wysadziłeś mnie przy sweeperach lecz zacząłem sobie biegać w twoją stronę. Zacząłeś po mnje jeździć a 5min wcześniej przejeżdżałeś mojego kolegę. Gdy skończyłeś, poszedłem sobie stanąć w hangarze bo miałem zw i ty przyjechałeś i pisałeś że nie mogę Ci zabierać paczek. Z moich informacji wynika że nie ma takiego punktu w regulaminie serwera i Support @MikeY  niech się wypowie czy mogę zabierać Ci paczki czy nie. 

11 minut temu, k4rton napisał:

Z moich informacji wynika że nie ma takiego punktu w regulaminie serwera i Support @MikeY  niech się wypowie czy mogę zabierać Ci paczki czy nie. 

Owszem jest takowy punkt regulaminu:

3. Zabrania się utrudniania rozgrywki graczom podejmującym próbę sprzedaży bagażu ze strefy DM (tj. niszczenie/kradzież paczek, celowe zastawianie wjazdu itp.).

@lewicki czy gracz @k4rton oddał Ci pieniądze za skradzione paczki?

46 minut temu, Miniek napisał:

Owszem jest takowy punkt regulaminu:

3. Zabrania się utrudniania rozgrywki graczom podejmującym próbę sprzedaży bagażu ze strefy DM (tj. niszczenie/kradzież paczek, celowe zastawianie wjazdu itp.).

@lewicki czy gracz @k4rton oddał Ci pieniądze za skradzione paczki?

Dokładnie za 1 paczkę i tak oddalem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.