Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Jasiek2010PL / brusek

lemonlambo.at

Rekomendowane odpowiedzi

16 minut temu, lemonlamboo napisał:

Pysiu kolorowy, nie pełny set też zmienia wartość pojazdu id również, i nadal to nie zmienia faktu że wartość perka została zawyżona dwukrotnie albo i więcej.

Umiesz liczyc, umiesz czytac? 

Czysty perek 400-450k  + nitro 250k,  + reszta ponad 100k = 800k+ lekko, i taka byla oferta w grze, co masz wyzej napisane, niewiem czy ty dalej nie umiesz czytac, czy udajesz, + dostales 150k dopy = 950k za buffka, wartego ledwo 800k i wciaz placzesz. 

1 minutę temu, jasiek2010PL napisał:

Umiesz liczyc, umiesz czytac? 

Czysty perek 400-450k  + nitro 250k,  + reszta ponad 100k = 800k+ lekko, i taka byla oferta w grze, co masz wyzej napisane, niewiem czy ty dalej nie umiesz czytac, czy udajesz, + dostales 150k dopy = 950k za buffka, wartego ledwo 800k i wciaz placzesz. 

Ty nie rozumiesz że napisałem skarge o fake offke 1.1kk za perka?

1 minutę temu, lemonlamboo napisał:

Ty nie rozumiesz że napisałem skarge o fake offke 1.1kk za perka?

Fake offe, to ty miales za buffka, i nie potrafisz tego pojac, 

Co do oferty, byla oferta, gdy nie sprzedawalem bo mi nie zalezalo, co mnie obchodzi to , że ty nie umiesz sprzedać i płaczesz ludziom, żeby od ciebie auto kupili?! XD 

14 minut temu, jasiek2010PL napisał:

Fake offe, to ty miales za buffka, i nie potrafisz tego pojac, 

Co do oferty, byla oferta, gdy nie sprzedawalem bo mi nie zalezalo, co mnie obchodzi to , że ty nie umiesz sprzedać i płaczesz ludziom, żeby od ciebie auto kupili?! XD 

Administracja sprawdzi czy była fakeowa.

Perek został wymieniony za elegy, w rozliczeniu po sprzedaniu elegy, perek wyszedł za 750k. Dodam że żeby otrzymać ową kwotę męczyłem się z sprzedażą dość długi okres czasu. Różnica między ofertami o których gracz wspominał a tymi jakie faktycznie otrzymywałem jest dość spora. Liczę że adminstracja rozpatrzy w końcu tą skargę. @Sky@Zebra@WhiteTiger*nt@Ka3R@MagiX@Toya@Szakal_@Banan99@Klocek@Emciok@Koseryk@Przemo*@CeglaXD@HymelJadwiga

W dniu 12.08.2023 o 20:19, Anna2010PL napisał:

ty hyba piniendzy nie dsotaniesz zadnych bratku 

"hyba" to powinieneś sięgnąć po słownik misiu kolorowy

6 godzin temu, lemonlamboo napisał:

Perek został wymieniony za elegy, w rozliczeniu po sprzedaniu elegy, perek wyszedł za 750k. Dodam że żeby otrzymać ową kwotę męczyłem się z sprzedażą dość długi okres czasu. Różnica między ofertami o których gracz wspominał a tymi jakie faktycznie otrzymywałem jest dość spora. Liczę że adminstracja rozpatrzy w końcu tą skargę. @Sky@Zebra@WhiteTiger*nt@Ka3R@MagiX@Toya@Szakal_@Banan99@Klocek@Emciok@Koseryk@Przemo*@CeglaXD@HymelJadwiga

"hyba" to powinieneś sięgnąć po słownik misiu kolorowy

no hyba nie

sprzedales pojazd za tanio zeby dostac doplate  smiehu warte

pozatym zadnych dolaruw nie bendzie czaisz!?! 

btw  uspokuj sie bratku z tymi pingami adminuw bo nie nawet smieszne nei jest .

Cześć, na początku chciałbym przeprosić za tak długi okres oczekiwania na sprawdzenie skargi przez członka administracji, aczkolwiek sprawa wymagała konsultacji z ARCON oraz dokładnej jej analizy.

Przechodząc do sedna, po wyliczeniu tune pojazdów z tamtego okresu, wartość pojazdu oscylowała w granicach ~750.000$, co daje nam 350.000$ zarobku na pojeździe w pare dni od jego zakupu.
Zdecydowałem o zbalansowaniu zarobku do max. 15%, inaczej mówiąc 52,500$. Zatem zobowiązuje gracza Anna2010PL do zwrotu 297,500$ na konto gracza lemonlambo.

Jako, iż gracz posiada aktywną blokadę na serwerze, dopisuję sprawę do jego aktualnego bana, a kolejnym z warunków ewentualnego odbanowania, będzie spłata w/w kwoty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.