Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Zegnam raczej na dobre

Pajonk.

Rekomendowane odpowiedzi

Nadszedł mój czas, ban permamentny, majątek został wylicytowany a dla dobrego człowieka jestem dalej winny 400k 

Pozdrawiam @Veron @Seven za to że było z kim posiedzieć i popisać na tunerze oraz przepraszam bardzo ze raczej nie oddam tych pieniędzy dla Verona.

@k3r0x spoko supporter i CJ fajnie sie pisało i grało jakiś czas z tobą 

@Kopura spoko brat bliźniak optymista ale już jesteś jedynakiem 😢

@gereqpierwszą karę którą uzyskałem była za pomocą twojej skargi, po kilku dniach staliśmy się spoko kumplami jesteś szczery i miły niech ci się powodzi 

@mirek_mefedron ostatnie minuty na serwerze spędziłem z tobą jesteś wrodzonym driver'em  i chodzącym zyskiem

@64Kosa najlepsza osoba w SATC z którym służba mijała lepiej niech Ci się powodzi 

@jkl jeszcze się spotkamy ale w innych grach dobry zadymiarz i spoko tuner 

@volt2k3 przestał grać i ominęło go wiele spoko się grało najgorszy pracownik kosiarek 4k/h

Jeżeli o kimś zapomniałem to przepraszam

Bana dostałem ze sprzedawanie tunera na raty i sobie brałem tunera raz na jakiś czas ale jednego użytkownika który ma tunera w polomino Creek trochę zapiekło pupkę ze zarabia tylko 3k na godzinę 

Byli tez supporterzy których się pytałem czy mogę robić taki trade z jkl osoby nie negowały, wręcz napisały ze można tak robić dopadnie ich ręka sprawiedliwości jak będę na komputerze aktualnie chce się tylko pożegnać z telefonu 

Zapomniałem jeszcze o @WooNski legendarne wyścigi sweeperów dzięki wielkie szefie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.