Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Benzyniak (spr. 20.11.2023)

goldenkielnadia

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 36296

Login: Bercik2137

Nick oskarżonego: Benzyniak

Powód skargi: Niechęć oddania pieniędzy 

Data zdarzenia: 17.03.2023

Dowody: 

IMG_20230401_161428.thumb.png.dc2389ab97f531d5c1e5d00bb545599f.png

Opis sytuacji: ogolnie sprawa wygląda tak że wymieniłem się z graczem jego banshee Viper GTS za mojego w tamtym czasie bulleta gracz dopłacił mi 300k do owego banshee na drugi dzień zaproponowałem graczowi można powiedzieć że odmianę tyle że w banshee było już wtedy zamontowane nitro v5 o którym zapomniałem a dopłaciłem mu tyle samo ile on mi gdy nie miało Nitra gdy się zorientowałem o moim błędzie napisałem do gracza na discordzie żeby się odmienić i dogadaliśmy się że następnego dnia będziemy się dogadywać co i jak wstępnie miała to być odmiana po jakimś czasie obydwoje pozbyliśmy się swoich pojazdów i dogadałem się z graczem aby ten zwrócił mi 250k za nitro które zamontowałem do banshee

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @benzyniak

Po pierwsze nie jestem zmuszony ci nic oddawać ponieważ to tylko i wyłącznie twój błąd że o tym zapomniałeś. Po drugie sam pozbyłeś się auta za które mieliśmy się odmienić więc nie wiem w czym widzisz problem, Przed dokonaniem wymiany nic nie było ustalane a to co sobie zacząłeś wymyślać po to już mnie średnio interesuje. przed wymianą jeszcze się spytałem czy coś było w aucie zmieniane 😉

dobrze ale tak jak pisaliśmy na discordzie mieliśmy kolejnego dnia od wymiany na serwie się odmieniać na drugi dzień od transakcji auto jeszcze miałem więc mogliśmy się odmienić na spokojnie ale ty mi napisałeś wtedy że spróbujesz banshee sprzedać i że odkupisz ode mnie bulleta wtedy a po jakimś czasie i ty i ja sprzedaliśmy owe pojazdy i wtedy dogadywaliśmy się że oddasz mi kasę za nitro które było w banshee

W dniu 18.09.2023 o 07:09, benzyniak2 napisał:

Wracam za około miesiąc a żeby to jeszcze zarobić to tez trochę czasu daj mi 2 miesiące i się wyrobie na spokojnie 

Okej, w takim razie wstępnie termin dostaniesz do 20.11.2023

W przypadku problemów/wcześniejszego przelania informuj tutaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.