Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Nexusovskyy.

burgundy

Rekomendowane odpowiedzi

Login: burgundy.
Nick oskarżonego: @Nexusovskyy.
Powód skargi: Niekompetencja, błędne odczytywanie postów oraz chamskie interwencje.
Data zdarzenia: Dzisiaj.
Dowody: Poniżej.
Opis sytuacji: Witam, przykro mi pisać tę skargę w noc wigilijną jednak podczas wspólnego obiadu oraz popijania trzynastą potrawą dostałem informację od znajomych, że

dostałem punkty na forum. Szybko się zerwałem i zobaczyłem na forum, rzeczywiście dostałem punkty. Chciałbym zaznaczyć, że skarga nie jest za nadaną karę, jest za niekompetencje 

supportera, błędne odczytywanie moich postów oraz przede wszystkim CHAMSKIE interwencje, mógłbyś chociaż w święta powstrzymać swoją naturę gbura. Moje punkty są za rzekome

trollowanie (XD) w tym poradniku; https://projectrpg.pl/topic/4851-cennik-oraz-wygląd-bodykitów-nitra/. Rzekomym trollowaniem było zapytanie DOTYCZĄCE PORADNIKA o RGB pojazdu 

ukazanym w poradniku. Sam sądzę, że @mirek_mefedron nie uznałby tego za żadne trollowanie tym bardziej, że sam posiadam pojazd o który pytałem. Supporter tym samym zabrudził mi moją

kartotekę przerywając w ten sposób mój osobisty challenge o którym dużo osób wie, jest to 0 kar challenge, który dotychczas przez ponad miesiąc rozrywki przebiegał pomyślnie i na nic innego

się nie zapowiadało.

trollowanie.png.5065fa57a246abe0e9474d9eb1f22b07.png

2 godziny temu, Nexusovskyy napisał:

Chciałbym zaznaczyć że to dział pomocy, a ty w dziale bodykitow pytasz jakiś kolor do phoenixa sobie zrobić. Nie jest to trollowanie? Dla mnie jest.

Nie spytałem się jaki kolor mam sobie zrobić do mojego pojazdu a spytałem jaki kolor jest widoczny na poradniku. Oczywiście, że nie jest to trollowanie. Jak sam to nazywasz "dział pomocy" jest chyba od pomocy?

2 godziny temu, Nexusovskyy napisał:

Przepraszam bardzo sam ztrollowałeś nie pisałem nic z twojego konta. 

Czasem trzeba pomyśleć 2 razy. 

Proszę nie nabijać sobie sztucznie postów, masz od tego opcję edytuj. 

Jak wspomniałem, nigdzie nie trollowałem a z drugim zdaniem w pełni się zgadzam - trzeba pomyśleć 2 razy zanim zrobisz coś tak głupiego. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.