Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Wolfis

krolowajulia

Rekomendowane odpowiedzi

Login: macieeek.bot
Nick oskarżonego: Woolfis
Powód skargi: Naduzywanie rangi, uwazanie sie za niewiadomo kogo, problemy psychiczne.
Data zdarzenia: Od początku jej istnienia na tym serwerze, 24.12.2020
Dowody: 
Opis sytuacji: Zacznę od początku, Woolfis  ma problemy z sobą i nie wytrzymuje psychicznie, więc nie nadaje się na tę rangę jaką posiada. Supporterka (mam nadzieję, że już niedługo będzie zbanowana na tym serwerze) prowokuje mnie jak i innych graczy na forum, czy też w grze i nadaje kary bezsensowne i nieadekwatne do przewinień, których NIE MA XD! Wczorajszego dnia 23.12.2020r napisałem jej status i ta osoba zaczęła do mnie wypisywać w wiadomościach prywatnych i o mało co nie pobiła mnie. Następnie wstawiłem jej status na swój własny status i znów zaczęła mnie podpuszczać i mi grozić, więc napisałem następny status, oczywiście supporterka nie wytrzymała psychicznie i dała mi punkty za (Trolling) za pingowanie, czaicie to? TROLLING ZA PINGOWANIE, za oznaczenie jej... żeby to zobaczyła, jest to niepoważne i niekompetentne. Supporterka jest tragiczna, daje non stop kary, aby tylko uprzykrzać grę innym graczom a chyba nie taka jest rola supportera. Tak, skarga jest za nadaną kare (mniej więcej) ale też za nadużywanie permisji jak i niekompetentność. Liczę na to, że ktoś w końcu zareaguje i nie będzie patrzeć na to, że jest DZIEWCZYNĄ i ją wywalicie, bo tylko niszczy opinie serwera. Wystarczy spojrzeć na forum jak wszyscy mają z niej beke, bo jest totalnie nie ogarnięta i nie nadaje się na nic. 

Pozdrawiam wszystkich, oprócz Wolfis.

Przepraszam za wszystkie błędy i tak dalej, ale piszę tę skargę z telefonu, bo jestem na wyjeździe, wnoszę też o zdjęcie mi tych punktów i usunięcie mi ich z historii.

8303956B-76F3-41EF-901D-2F5DEDE15471.png

F2D16D81-C0F5-4D62-9BF7-4F2DD0E2E50A.png

19669B1F-16FB-466C-8F30-619AD41C0956.png

511BAAE7-D8CB-43BE-92E7-3A85BE4E85B9.png

C0B54018-F9C1-410D-8423-67C578616C6A.png

Gosciu wstawiasz mi na profil jakies trollowane wiadomosci pingujesz mnie w jakis statusach trollujesz wiec dostales punkty za trollowanie. Z kolegami razem trollujecie forum więc czego ty oczekujesz? Pogłaskania po głowie? Gdzie masz grożenie? Pobicie jakies? I jeszcze gadanie ze niby mam problemy psychiczne. Karam zgodnie z regulaminem, a to ze nie potrafisz go przestrzegac to juz nie moja wina. Nie wypowiadam sie juz wiecej bo brak mi sił na te wasze smieszne skargi.

Od tego jest status, aby wstawiać coś, jeżeli wstawianie śmiesznych statusów uważamy za trolling to proszę o nadanie punktów dla 3/4 forum. Jeżeli sobie tego zażyczysz to powklejam tu 100 screen'ów z śmiesznymi statusami, nadużywasz rangi i tyle, nie nadajesz się, zrozum to, a teraz przytocz mi punkt regulaminu, który złamałem. Niestety musiałem się wypowiedzieć.

Prosze bardzo. Regulamin forum:
8. Zabrania się udostępniania spraw prywatnych na Forum.

14. Każdy Użytkownik ma obowiązek stosować i przestrzegać zasad Netykiety

A na dodatek jest punkt:

2. Kwestie nieujęte w Regulaminie rozpatrywane są indywidualnie przez Administrację.

Nie bez powodu w ostrzeżeniach są punkty za trollowanie. Dziekuje, skończyłam. Punkty przyznane słusznie i zgodnie z regulaminem forum.

2 minuty temu, Woolfis napisał:

8. Zabrania się udostępniania spraw prywatnych na Forum.

Nie będę na to odpowiadać, rozmowa z Tobą nie jest żadna rozmową prywatną. - Jesteś hipokrytką, przypomnę Ci, że dwie skargi temu, sama udostępniałaś prywatne rozmowy, hipokryzja niezła, zastanów się co pleciesz.

3 minuty temu, Woolfis napisał:

14. Każdy Użytkownik ma obowiązek stosować i przestrzegać zasad Netykiety

Przestrzegam:)

3 minuty temu, Woolfis napisał:

2. Kwestie nieujęte w Regulaminie rozpatrywane są indywidualnie przez Administrację.

Czyli nie złamałem regulaminu, tylko Ty sobie to wymyśliłaś, żeby mi punkty wlepić za darmo. 

Kończę rozmowę z Tobą, bo jak widać nadal jesteś nieświadoma swojego zachowania i czynów.

6 minut temu, Woolfis napisał:

Skonczyłam z tobą rozmowe. Skarga za nadaną kare. Dziekuje dobranoc.

Dziękuję* z Tobą* ahh, za nadużywanie permisji, polecam nauczyć się czytać po drugie to ja pierwszy zakończyłem z Tobą konwersację, więc Ty nie masz co zakańczać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.