Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na heysiwer

CytryneQ.

Rekomendowane odpowiedzi

Login:  CytryneQ.
Nick oskarżonego: @Heysiwer
Powód skargi:  Zabranie prawo jazdy na evencie pościgowym.
Data zdarzenia: przed chwilą dosłownie
Dowody: https://imgur.com/a/ES264ef
Opis sytuacji: to tak zorganizowałem event pościgowy dla ponad 40 graczy o 10k, zaczął się event wszystko pieknie ładnie nagle jade i dostałem prawko za taran na evencie pościgowym, to coś tu jest nie halo z tym człowiekiem żeby dostać prawko na evencie pościgowym @StunterHere oznaczam bo jest pokrzywdzony bo niby wygrał ale prawko dostałem i even się nie zakończył, wypowiedziec się możę @MagiX* bo był wtedy ze mną na evencie. I tak wiem że nie pisze się skargi za nadanie kar), ale ja za takie coś nie mam zamiaru oddawać gotówki graczowi wygranemu event skoro się on jeszcze nie zakonczył.

Witam.

Karę otrzymałeś za taran na evencie ''Shamel Śmierci'', co było zabronione. Tutaj odnośnik do skargi:

Jeśli odwalasz i wiesz, że na Ciebie jest skarga, która nie była jeszcze rozpatrzona, to znaczy, że w każdej chwili możesz za nią ponieść konsekwencje. Ja nie będę czekał za Tobą nie wiadomo ile, aż skończysz event i żeby po tym nadać Ci prawo jazdy, bo taki event może trwać nawet +/- 2 godziny, jeśli naprawdę umiesz jeździć.

Ahaa, dobra ale mimo wszystko zachowales się nie na miejscu mogles przerwac evsnt czy coś przynajmniej odebrac kierownice za mnie a zrobiles bardzo chamsko,po drugie nie zostalem oznaczony w tej skardze, ani poinformowany o tej skardze gdybym wiedział nie robił bym eventu pościgowego a gościu mnie o skardze nie poinformował ani nie oznaczył.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.