Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Przemo*

Guziec

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Guziec
Nick oskarżonego: @Przemo*
Powód skargi: Szpiegowanie, wmawianie czegoś co nie jest prawdą
Data zdarzenia: Dzisiaj
Dowody: https://imgur.com/a/iZORX9a https://imgur.com/a/ikMsR7J
Opis sytuacji: Rozwalonym Waltonem czekałem na kolegę NeteU, który nie ma konta na forum, ów moderator zaczepił mnie, pytając dwa razy czy uberuje, żebym naprawił, i tak głupio ze mną prowadził rozmowę. Potem gdy przyszedł kolega, poprosił mnie bym zawiózł go do pierwszej lepszej pracy na początek i na pakę wskoczył mi wtedy inny gracz @Norbiju, który dał mi 100, i powiedział że jedzie z nami, nie przeszkadzało mi to. Podczas jazdy oraz pisania ze sobą dostałem prawo na 3 dni, za co? Za szkodzenie graczom? Wręcz przeciwnie, za pomaganie im. Na górze są dowody o tym że oskarżony support wmawiał mi swoje bajeczki, które tak naprawdę wydarzyły się w jego głowie, i dla niego dzieje się tylko to, co on chce żeby się działo, a nie to co jest.
!!TO NIE JEST SKARGA ZA DOSTANIE KARY, TO SKARGA ZA KŁAMSTWO, MANIPULACJĘ, I SPECOWANIE!!

Na drugim screenie jest historia moich kar na prawa jazdy. Dwa dni temu była jeszcze jedna kara, odkąd support na którego jest ta skarga ma uprawnienia, popsuł mi całą frajdę z gry, którą miałem przez dobry ponad miesiąc. Mam nadzieję że nikt inny nie jest ofiarą jego karania, bo to jest przesada.

Gdzie twoim zdaniem prowadziłem "głupio rozmowę"? To ty mi odpisywałeś jakbyś pisał z kolegą, grzecznie spytałem czy uberujesz, a ty urządzasz mi jakieś pyskówki. 

Spoiler

[2020-12-23 17:13:41] [Output] : (112) Przemo*: Kolego
[2020-12-23 17:13:45] [Output] : (119) Guziec: nie gadam z tobą
[2020-12-23 17:13:46] [Output] : (112) Przemo*: Jak uberujesz to napraw auto
[2020-12-23 17:13:48] [Output] : (119) Guziec: czekam na kolege kropka 
[2020-12-23 17:14:01] [Output] : (119) Guziec: dajesz prawko za bzdety
[2020-12-23 17:14:08] [Output] : (119) Guziec: to bylo moje pierwsze prawko na serwerze
[2020-12-23 17:14:11] [Output] : (112) Przemo*: Uberujesz?
[2020-12-23 17:14:13] [Output] : (119) Guziec: wiec zejdz mi z oczu
[2020-12-23 17:14:17] [Output] : (119) Guziec: na kolege czekam ile mam mowci
[2020-12-23 17:14:24] [Output] : (119) Guziec: odejdz bo mi auto bugujesz
[2020-12-23 17:14:40] [Output] : (119) Guziec: no siema
[2020-12-23 17:14:43] [Output] : (119) Guziec: to gdzie chcesz?

Kolejne dowody na to, że uberowałeś, bez powodu gracz z SATC nie napisałby, że robisz mnie w balona, a supporter ZioloPL nie dałby Ci warna żebyś naprawił ubera. Dodam, że już nie pierwszy raz widzę, że uberujesz zepsutym autem. 

Spoiler

[2020-12-23 17:12:01] [Output] : Gracz Guziec otrzymał ostrzeżenie od ZioloPL, powód: napraw ubera
[2020-12-23 17:14:45] [Output] : << [34] Kreatywny: guziec cie w balona robi on uberuje
[2020-12-23 17:14:55] [Output] : >> [34] Kreatywny: Zauwazyłem
[2020-12-23 17:15:00] [Output] : << [34] Kreatywny: bo od 20 tam stoi
[2020-12-23 17:15:04] [Output] : << [34] Kreatywny: 20minut

Wracając do powodu skargi - specowania. Nie specowałem Cie tylko wszedłem na inva, długo po tym nie musiałem czekać i zabrałeś sobie klienta jak gdyby nigdy nic, szkoda, że mnie okłamałeś. 

Odpowiadając na twoje pytanie, za co zabrałem Ci prawo jazdy. Nie, nie za szkodzenie graczom tylko za nieprzestrzeganie regulaminu, który obowiązuje każdego, bez wyjątku, a jego nieznajomość nie zwalnia Cie z jego przestrzegania.

Pierwsze prawo jazdy dostałeś ode mnie, bo chamsko wjechałeś na teren akcji, tłumacząc mi, ze pomyliłeś drogę? Serio? Od kiedy jeździ się chodnikiem, a nie drogą.

Tyle z mojej strony, mój ostatni post w tym temacie, chyba, że administracja RCON poprosi mnie o wypowiedź.

18 minut temu, Przemo* napisał:

Pierwsze prawo jazdy dostałeś ode mnie, bo chamsko wjechałeś na teren akcji, tłumacząc mi, ze pomyliłeś drogę? Serio? Od kiedy jeździ się chodnikiem, a nie drogą.

Chamsko? przejechałem chodnikiem, bo osoby robiące RP  zablokowały drogę tak, że ludzie zdający prawo jazdy nie mogliby wyjechać, jakby robili je na inną kategorie niż B, stracili by pieniądze. W tamtej sytuacji @Nexusovskyy wytepał mi auto po za teren akcji, i zamiast ruszać dalej, dostałem od ciebie prawko. Nikogo przy tym nie staranowałem, przejechałem chodnikiem, tyle.

1 godzinę temu, Przemo* napisał:

Kolejne dowody na to, że uberowałeś, bez powodu gracz z SATC nie napisałby, że robisz mnie w balona, a supporter ZioloPL nie dałby Ci warna żebyś naprawił ubera. Dodam, że już nie pierwszy raz widzę, że uberujesz zepsutym autem. 

A i jeszcze jedno mi się przypomniało

Tu po twoim odejściu po prostu podjechałem pod pas taxi, nie pisząc że uberuje.

17 godzin temu, Guziec napisał:

Chamsko? przejechałem chodnikiem, bo osoby robiące RP  zablokowały drogę tak, że ludzie zdający prawo jazdy nie mogliby wyjechać, jakby robili je na inną kategorie niż B, stracili by pieniądze. W tamtej sytuacji @Nexusovskyy wytepał mi auto po za teren akcji, i zamiast ruszać dalej, dostałem od ciebie prawko. Nikogo przy tym nie staranowałem, przejechałem chodnikiem, tyle.

Jako iż wspomniał o mnie a widziałem wszystko na miejscu to wypowiem się. 

Była akcja rp. Objazdy były zrobione gracz się wepchnął chodnikiem próbując ominąć blokady i być cwaniaczkiem. Wytepałem mu pojazd poza teren rp, ktoś inny mu dał prawko. Też mogłem to zrobić za wntz lecz tego nie zrobiłem. Według mnie wina leży po stronie gracza. 

Drugiej sytuacji nie znam więc się nie wypowiem. 

20 godzin temu, Guziec napisał:

Zablokowały drogę bo jak sam napisałeś - robiły RP. Jeśli ty w tamtym momencie zdawałbyś prawo jazdy to najpewniej zostałbyś przepuszczony albo zwrócone zostałyby Ci przez kogoś pieniądze, a ty nie zdawałeś egzaminu, więc nie rozumiem po co taki komentarz. Co do tego, że Nexusovskyy wytepał Ci pojazd poza teren akcji - możliwe, ze tak było i najprawdopodobniej było to dosłownie chwile przed tym jak zabrałem Ci prawo jazdy i mogłem tego nie zauważyć gdyż zająłem się wpisywaniem dla Ciebie kary i jej powodu. 

18 godzin temu, Guziec napisał:

A i jeszcze jedno mi się przypomniało

Tu po twoim odejściu po prostu podjechałem pod pas taxi, nie pisząc że uberuje.

Nie kłam, że po moim odejściu, (a raczej po przejściu na inva) po prostu podjechałeś pod pas taxi bo tam stałeś od momentu mojego przyjścia do momentu zabrania stamtąd klienta. Kłamiesz w żywe oczy aż szkoda słów na to. 

8 godzin temu, Przemo* napisał:

Nie kłam, że po moim odejściu, (a raczej po przejściu na inva) po prostu podjechałeś pod pas taxi bo tam stałeś od momentu mojego przyjścia do momentu zabrania stamtąd klienta. Kłamiesz w żywe oczy aż szkoda słów na to. 

Aż szkoda słów na to że manipulujesz, i kłamiesz, że to ja kłamię, a to ty kłamiesz 🙂. Ile razy mam ci mówić, że to był mój kolega, nie klient, a @Norbiju sam wskoczył mi na pakę, a gdybym napisał reporta aby ktoś stamtąd go zabrał, to nowa niedojrzała administracja dała by prawko za "uberowanie" rozwalonym pojazdem gdy podwoziłem kolegę. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.