Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na WesleyJR

dawidmistrz47

Rekomendowane odpowiedzi

Login: dawidmistrz47
Nick oskarżonego: WesleyJR
Powód skargi: Taranowanie.
Data zdarzenia: 21.12.2020 20:45,20:56
Dowody: https://imgur.com/a/rn3lIdu, tutaj podsyłam wszystkie screeny.
Opis sytuacji: Nieznanie regulaminu, faworyzacja kolegi, ponieważ to on jechał ponad 300km/h i staranował, gdy zobaczył, że trochę znam swoje prawa, chciał oddać prawko, żebym napisał apelację i odda prawko. Niestety kara została w liscie kar, więc z tego powodu jestem zmuszony napisać na niego skargę i liczę na usunięcie tej kary z listy kar, ponieważ support sam się przyznał, że to nie z mojej winy i go poniosło, gdzie nie powinna taka sytuacja mieć miejsca, że czuje się jak bóg, faworyzuje kolegę. Gdy zobaczył, że nagrywam od razu chciał oddać prawko. Według mnie ten support powinien być wydalony, bo już nie jedna osoba się na niego skarży z tego co widziałem 😉 

Kara została nadana ponieważ na początku zamierzałeś skręcić na rondzie pod prąd. Więc mimo wszystko miałbym powody. Kare nadałem i zacząłeś do mnie płakać że otrzymałeś kare itp. Grożąc mi skargą. Po dłuższym zastanowieniu stwierdziłem że wina jest po obu stronach i napisałem do ciebie żebyś napisał apelacje. Zgodziłeś się na taki układ więc napisałeś apelacje i ją przyjąłem. Po całej akcji przeprosiłeś mnie że groziłeś mi skargą co wszystko można zobaczyć w logach. Poszedłem na taki układ bo tak kara została nadana za szybko i z pośpiechem za co przepraszam lecz mimo wszystko to co teraz robisz nazywa się dwulicowość ponieważ to co wysłałeś w swoich "dowodach" to nie jest wszystko. Jest to moja pierwsza skarga więc nie wiem skąd wziąłeś argument "Nie jedna osoba skarży na niego". Jest on po prostu błędny i nie jest oparty na żadnych faktach. Jak widać na screenach przyznałem się do błędu i przeprosiłem cię za to po czym ty przeprosiłeś mnie że groziłeś mi skargą. Jak widać nie wszyscy są tacy szczerzy ze sobą jak myślałem. Ale zacznijmy w takim razie od twoich screenów do których się odniosę. A więc tak na pierwszy screenie widać mnie i tak mojego przyjaciela Reijiego. Doszło do zderzenia z tobą bo stwierdziłeś że wolisz używać ronda jako skrót ale na to już nie dasz dowodu bo przecież po co pokazać wszystko skoro można widzieć winę tylko po jednej stronie. Na drugim screenie jest pokazane już naprawione auto i tak naprawiłem to auto mimo że nie jest moje. Skłamałem że jest moje i jest mi z tego powodu głupio bo wiem że w tamtym miejscu złamałem regulamin. Jedynie co mogę zrobić w tym momencie to przeprosić za to. Na kolejnych screenach pytasz się o id auta żeby zobaczyć czy jest moje ale to pisałem wcześniej że nie więc myślę że ich tłumaczyć nie trzeba. Ostatnie screeny są najważniejsze przynajmniej mam takie wrażenie czyli moje przyznanie się do winy i przeproszenie za nadaną karę w formie apelacji oraz przeproszeń w wiadomości pm. Przeprosiłem w nich za mój błąd i powiedziałem że jest to mój pierwszy dzień bo jak każdy pewnie wie Pierwsze dni należą do najtrudniejszych lecz jest coś czego już owy gracz nie pokazał. Mianowicie przeproszenie za to że groził mi skargą. I napisał mi że skargi składać nie będzie.

Tutaj dowód z rozmowy którego już nie wrzuciłeś:

Spoiler

[2020-12-21 20:46:32] [Output] : (135) dawidmistrz47: nie bede skladal skargi
[2020-12-21 20:46:37] [Output] : (135) dawidmistrz47: ale ten supp to widac ze nowy xDDDDDDDD

A tutaj widać jak próbowałem się z tobą dogadać na pewne warunki gdyż wiedziałem że kara została nadana jednostronnie:

Spoiler

[2020-12-21 20:51:58] [Output] : >> [135] dawidmistrz47: napisz apelacje to ci oddam to prawko
[2020-12-21 20:52:04] [Output] : << [135] dawidmistrz47: od kary ?
[2020-12-21 20:52:08] [Output] : >> [135] dawidmistrz47: bo wina jest po obu stronach
[2020-12-21 20:52:10] [Output] : >> [135] dawidmistrz47: ta
[2020-12-21 20:52:13] [Output] : << [135] dawidmistrz47: no ja wiem o tym
[2020-12-21 20:52:20] [Output] : >> [135] dawidmistrz47: wiec troche mnie ponioslo
[2020-12-21 20:52:22] [Output] : << [135] dawidmistrz47: chcialem pisac na ciebie skarge no ale jak oddasz prawko
[2020-12-21 20:52:24] [Output] : >> [135] dawidmistrz47: napisz i ci przyjme'
[2020-12-21 20:52:25] [Output] : << [135] dawidmistrz47: to moge napisac apelacje
[2020-12-21 20:52:39] [Output] : << [135] dawidmistrz47: dobra pisze
[2020-12-21 20:52:41] [Output] : >> [135] dawidmistrz47: k

Przystałeś na te warunki więc uznałem sprawę za zamkniętą ale najwidoczniej myliłem się co do twojej osoby.
Tutaj dowód że przeprosiłem cię za błąd:

Spoiler

[2020-12-21 20:56:24] [Output] : >> [135] dawidmistrz47: sory za blad pierwszy dzien i troche jest zadymy 😛
[2020-12-21 20:56:36] [Output] : << [135] dawidmistrz47: no dobra ale nie patrz jednostronnie

Na koniec napiszę że jest mi niezmiernie smutno że mimo pójścia z tobą na ugodę, przeproszenia ciebie za źle nadaną karę oraz twojej wypowiedzi iż owej skargi nie napiszesz, muszę odpisywać ci tutaj dosyć długim postem.

Więcej odpowiedzi nie zamieszczam i czekam na odpowiedź ze strony administracji RCON
Pozdrawiam WesleyJR

Nie zamierzał skręcić na rondzie, ten gracz wjechał w mój bok z prędkością ponad 300km/h, nie płakałem, że otrzymałem karę, tylko napisałem, że złożę na ciebie skargę za bezpodstawne zabranie prawka. Nie wiem skąd sobie to wziąłeś, że płaczę, skoro pisałem jasno ze napisze skargę i mogłem to karę odczekać, mi to było bez różnicy XDD. Nie groziłem ci skargą, tylko napisałem, że złożę takową skargę. Nie przepraszałem Cię, nie wiem skąd to wziąłeś jak nawet tego w logach nie ma, kolejne kłamanie z twojej strony, jeżeli nadajesz karę za szybko i z pośpiechem to ja nie wiem co ty robisz na supporcie, skoro spieszysz się bo twój kolega gdzieś musi dojechać, nie powinieneś być jednostronny. Piszesz, że to co wysłałem w ss nie jest wszystko, tylko, że po co mam zamieszczać to jak piszesz, że nie będę składał skargi, jak w każdej chwili mogę złożyć skargę, a złożyłem, bo się zastanowiłem, że więcej osób będzie karanych niewinnie i jednostronnie, oraz po to, że jak będę gdzieś pisał rekrutacje to też trzeba załączyć ss z listą kar, a tą karę dostałem za nic, po to bo chciałeś pokazać koledze jaką masz władzę. Odniosę się do tego, że myślisz, że jak ktoś nie piszę skargi na ciebie to znaczy, że nikt się na Ciebie nie skarży, niektórym nie chce się pisać skarg, ale nie jedna osoba się znajdzie co skarży się na Ciebie, a tego nie wiesz. Drugi raz piszesz, że przepraszam, że groziłem Tobie skargą, gdzie jest ten dowód bo nigdzie nie jest napisane i po raz kolejny kłamiesz. Jak widać właśnie ty nie jesteś szczery, i chcesz za wszelką cenę się wybielić, nawet pisząc niektóre rzeczy które nie widać na twoich dowodach XDD. Nie użyłem ronda jako skrót, tylko on wjechał na mój pas i w bok mi wjechał, sam piszesz, skłamałeś po raz kolejny, już nawet nie liczę po raz który XD, że to twoje auto, łamiąc po raz kolejny i kolejny regulamin. Nie przepraszałem, bo nie miałem za co.

To, że byłeś supportem pierwszy dzień, nie usprawiedliwia Cię, do kłamania, do łamania regulaminów (miałeś swój regulamin w głowie XD) i do jednostronnej decyzji bo to twój przyjaciel, który wjechał mi w bok auta.

Nie obchodzi mnie, że poszedłeś ze mną na ugodę, tylko tak jak napisałem, nie nadajesz się na supporta z twoim zachowaniem, łamaniem regulaminu i jednostronności, oraz mam to w liście kar, więc nie powinienem mieć tego w liscie.

Więcej odpowiedzi nie zamieścisz, bo dobrze wiesz, że nie masz co, bo ciągle kłamiesz. Nie pozdrawiam 😉

Spoiler

tylko napisałem, że złożę na ciebie skargę za bezpodstawne zabranie prawka

Miałem już nie odpisywać ale najwidoczniej nie tylko ja nie mam regulaminu w głowie ;3

§ 7 Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary.

Pozdrawiam WesleyJR

Przed chwilą, WesleyJR napisał:

§ 7 Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary.

Doinformuj się, ponieważ nie napisałem skargi na temat kary, tylko na Ciebie. Przeczytaj uważnie, bo widzę, że masz problem czytania ze zrozumieniem.

Przed chwilą, WesleyJR napisał:

A i tutaj jeszcze log którego pominąlem

Ukryj treść

[2020-12-21 20:52:22] [Output] : << [135] dawidmistrz47: chcialem pisac na ciebie skarge no ale jak oddasz prawko

Pozdrawiam WesleyJR

Wklej tu cały log, a nie wycięty fragment, wyjęty z kontekstu.

3 minuty temu, dawidmistrz47 napisał:

Wklej tu cały log, a nie wycięty fragment, wyjęty z kontekstu.

Spoiler

[2020-12-21 20:52:20] [Output] : >> [135] dawidmistrz47: wiec troche mnie ponioslo
[2020-12-21 20:52:24] [Output] : >> [135] dawidmistrz47: napisz i ci przyjme
[2020-12-21 20:52:39] [Output] : << [135] dawidmistrz47: dobra pisze
[2020-12-21 20:52:41] [Output] : >> [135] dawidmistrz47: k
[2020-12-21 20:54:57] [Output] : << [135] dawidmistrz47:

[2020-12-21 20:56:09] [Output] : >> [135] dawidmistrz47: juz
[2020-12-21 20:56:24] [Output] : >> [135] dawidmistrz47: sory za blad pierwszy dzien i troche jest zadymy 😛

I dalej juz jest wyzej w temacie :3 Miał być ostatni post ale sytuacja wymagała tego zeby bylo ich więcej

Proszę bardzo :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.