Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na copka

mukka234

Rekomendowane odpowiedzi

Login: mukka234

Nick oskarżonego: copka

Powód skargi: Zabrał mi prawko a jedynie co to zażartowałem jak widać nie zna się na żartach...

Data zdarzenia: 24.02.2023, godzina coś koło 16.40

Dowody: -

Opis sytuacji: Jadę sobię drogą a tu copka wchodzi na ulicę więc zatrzymałem się, po czym zapytał się co chce, więc odpowiedziałem dla żartu że potrącić go a copka się zbulwersował i zabrał mi wtedy prawo jazdy co ja go nie potrąciłem ani nie udeżyłem autem. A więc nie rozumiem dlaczego potraktował to jako VDM jak nic mu nie zrobiłem.

Hej, wracając do tamtej sytuacji gdy przejechałeś obok mnie wszedłem na ulicę za tobą a ty się zatrzymałeś i zacząłeś cofać celowo wiedząc że byłem za twoim pojazdem i zrobiłeś na mnie VDM. Chciałem wyjaśnić tą sytuacje dlaczego tak się stało natomiast twoja odpowiedź wskazywała ze celowo to zrobiłeś.

Spoiler

[2023-02-24 16:40:50] [Output] : (256) copka: co ty robisz?
[2023-02-24 16:40:53] [Output] : (220) mukka234: ja?
[2023-02-24 16:40:58] [Output] : (220) mukka234: no przejechać cie chce
[2023-02-24 16:41:00] [Output] : (220) mukka234: a nie widać

[2023-02-24 16:41:03] [Output] : (256) copka: okej

[2023-02-24 16:41:07] [Output] : (220) mukka234: za frendzla

Po otrzymaniu takich informacji uznałem że zrobiłeś to celowo w związku z czym zostałeś ukarany. Nie byłem pod wpływem emocji działałem na skutek informacji które od ciebie otrzymałem jako twoje wytłumaczenie w tamtej sytuacji. Rozumiem iż możesz się nie zgadzać co do nadanej kary lub mieć wątpliwości, otóż można zawsze zaapelować od kary na forum w odpowiednim dziale.  Myślę iż więcej  nie mam nic do dodanie ode mnie to tyle pozdrawiam. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.