Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na berz_

PauLovskY

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 56161
Login: PauLovskY
Nick oskarżonego: berz_
Powód skargi: okłamanie na wartość pojazdu oraz podawanie nieprawdziwych ofert za auto
Data zdarzenia: dokladnej daty nie podam lecz miało to miejsce przy wymianie mojej z graczem
Dowody:  mam tylko z wiadomości z graczem, który podobno oferował berzowi 1.4kk za auto bez tune 

Spoiler

1.png.45a795a61faf94ab9bae8485be74ae90.png2.png.3d97cef75daa919bbd8fe82967bc5a4d.png5.png.040bb609aaa460710311829b38e3fe8d.png3.png.6649eb96fcc95f9dc4b173d0b3a7ded4.pngmta-screen_2023-02-21_18-01-30.png.19a81b799eaa8eba6ba24f3e32c215ad.png4.png.1fc90806c0a1d8aa3821c49abb71385a.png

Opis sytuacji: otóż pisałem z graczem na temat wymiany autami oferowałem mu mój pojazd banshee za pojazd uranus id 949 gdy zapytałem go jakie oferty miał za pojazd to pisał, że miał ofertę 1.4kk od gracza @Kamdro jak pojazd nie miał tuningu a na moment wymiany miał nitro plus ecu4 a więc pomyślałem, że skoro miał taką ofertę za czyste auto to na spokojnie będzie warte dużo więcej. Po wymianie miałem auto ok 2-3tygodni aż w końcu natrafiłem na gracza Kamdro i zapytałem go o składanej ofercie i jak widać na dowodach żadnej takiej oferty nie było. Na ten moment stwierdzam, że przez gracza @berz_ zostałem oszukany na około 500k gdyż ja w wymianie dałem Banshee Viper GTS total FT plus 100k doplaty.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 39650836_Beztytuu.thumb.png.ecd8b1cdefa27dfb0380f819d0155dbf.png

Witam, jak kupiłem pojazd to spytałem kamdro ile by dał, napisał że z 1.2 i napisał że dostanę 1.3, a tobie napisałem że mam ofertę 1.3 ( wszystko można sprawdzić w logach), i wtedy auto było praktycznie czyste, po jakimś czasie zamontowałem spory tune. Sam wyszedł mnie jakieś 2kk+, więc liczyłem pojazd na jakieś 1.8. Podczas sprzedaży pojazd był praktycznie ft na torowym nitrze itp. Po wymianie pojechaliśmy do tunera Tubas i demontowałeś turbo zestaw i jak się domyślam potem zdemontowałeś jeszcze nitro itd. I jak wszyscy wiemy kończy się zima i ceny za auta na id spadają. Pozdrawiam berz_

Pojazd dostałem na torowym i turbo które musiałem zdjąć i Ci oddać pieniądze co można sprawdzić plus jak pytałem jaka miałeś ofertę i od kogo pisałeś że 1.4 od Kamdro i to też można sprawdzić w logach 😉 czekamy na administrację i mam nadzieję że wkleja te logi 😄i owszem auta już nie mam lecz po wymianie dopiero trafiłem na gracza Kamdro z którym popisałem na ten temat 😄 za auto z którego zdjalem tylko nitro i turbo ale dodałem tam wizu dostałem ok 1.1kk dodając cenę Nitra 250k plus ECU 40k wychodzi razem 1.4kk a to nadal nie ok 1.8kk które dałem 

Biorąc pod uwagę Wasze uwagi oraz sprawdzenie logów dochodzimy do konkluzji, że:

• od momentu zakupu pojazdu przez @berz_ wartość w tuningu mechanicznym wzrosła, co względem transakcji wychodzi nam ok. 1,670,000$ za pojazd (doliczyłem kwotę zakupu z transakcji z innym graczem);
  • transakcję z Banshee na moment waszej wymiany oszacowałem na 1,870,000$ wliczając 100,000$, które zostało dodane w formie dopłaty, nie uwzględniając zmiennej jaką jest VUID, ponieważ nie jest szczególne, a pojazd jest #35 na serwerze;
  • gracz @berz_ kontaktował się z graczem @Kamdro i tam rzeczywiście padły sugerowane kwoty 1,300,000$, a nie 1,400,000$ jak zasugerowano w skardze;

Uważam, że w tej sytuacji transakcja przebiegła zgodnie z zasadami panującymi na serwerze. Nie nastąpiło oszustwo, jak wskazano w skardze.

Skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.