Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Guziec.BMW

Retro.gg

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 47349
Login: GT3
Nick oskarżonego: Guziec.BMW
Powód skargi: Uszkodzenie 2 opon w pojeździe
Data zdarzenia: 20.02.2023
Dowody: https://imgur.com/a/ATaXwj5
Opis sytuacji: Wbiłem na serwer, no i zobaczyłem że mam rozwalone auto oraz przebite opony
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  na dole  

Spoiler

image.png.a37b1c8f4f3b4ec9241d8e91346e9a78.png

1 godzinę temu, Szakal_ napisał:

Czy udostępniłeś graczowi kluczyki i czy spisaliście umowę na temat tego?

Dodatkowo @Guziec.BMWproszę o wypowiedź, masz 48h na to.

Sprawa wygląda w następujący sposób, moje pojazdy były dodane do organizacji (Ghost Riders), osoby z niej miały dostęp do moich pojazdów, po odejściu z organizacji, sprawdziłem co się stało z pozostałością pojazdów i tak jak widać na załączonym zdjęciu "Bullet" był pozostawiony na strefie DM jak i uszkodzony do stanu krytycznego w postaci uszkodzenia (silnika-karoserii) jak i dwóch opon.

2 godziny temu, Retro.gg napisał:

Sprawa wygląda w następujący sposób, moje pojazdy były dodane do organizacji (Ghost Riders), osoby z niej miały dostęp do moich pojazdów, po odejściu z organizacji, sprawdziłem co się stało z pozostałością pojazdów i tak jak widać na załączonym zdjęciu "Bullet" był pozostawiony na strefie DM jak i uszkodzony do stanu krytycznego w postaci uszkodzenia (silnika-karoserii) jak i dwóch opon.

Przepraszam za tą sytuację, więcej postaram się tego nie zrobić. Mogę pokryć całe koszty naprawy, postaram się dziś wejść na serwer i wpłacić pieniądze po UID. Proszę tylko o kontakt w sprawie kwoty

6 minut temu, Guziec.BMW napisał:

Przepraszam za tą sytuację, więcej postaram się tego nie zrobić. Mogę pokryć całe koszty naprawy, postaram się dziś wejść na serwer i wpłacić pieniądze po UID. Proszę tylko o kontakt w sprawie kwoty

To tak jak widziałeś, na załączonym obrazku za opony 5.000 $, że względu na to że posiadam opony: sportowe  + myślę że za all naprawdę wyszło około 1.000 $ (+/-), niestety nie zapisało mi się zdjęcie przed naprawą, więc nie mam jak ci udowodnić jaka cena wyszła za to.

19 godzin temu, Guziec.BMW napisał:

W takim razie łączna kwota kosztów napraw to 6.000$ tak jak gracz wyliczył, możesz zrobić przelew jak będzie na serwerze lub w banku Los Santos na UID 47349

3 godziny temu, Szakal_ napisał:

W takim razie łączna kwota kosztów napraw to 6.000$ tak jak gracz wyliczył, możesz zrobić przelew jak będzie na serwerze lub w banku Los Santos na UID 47349

Chciałbym dodać, że jakby była możliwość to prosił bym o dowód w postaci wpłaty gotówki na konto bankowe, z wysłanym print screen'em tutaj bądź w wiadomości prywatnej na forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.