Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana [Skarga] na gracz Fuksi

M@lpa

Rekomendowane odpowiedzi

Login:malpa

Nick oskarżonego: Fuksi 

Powód skargi: Oszukanie przez gracza

Data zdarzenia: 2020-06-28

Dowody:20200629_020242.jpg

Opis Sytuacji: Graliśmy z Fuksim 1vs1 o 20k ale zobaczyłem ze nie mam 12k na zpłacenie długu to  Fuksi zaproponował ze dam mu jestera na czas oddania długu

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Napisałem do fuksiego na dc ale nie mam ss bo mi sie nie chcą zapisywać d;

Dobrze wiedz tak zalozylismy sie ze jak zabije cie to 20k dajesz mi a jak ty mnie to 30k daje przegrałeś powiedziałem ci ze możesz dać jestera a ty ok. Później zaproponowałem takie coś Jak zabijesz mnie dostaneisz chetaha a jak ja ciebie to jestera na zawsze. Przegrałeś i nie wiem dlaczego ty piszesz skargę jak umwiliśmy się tak? oczywiście jestera mg przyjąć moj majątek to około 1.3kk+ 
Później twój brat założył się ze mną żeby oddyskać jestera zaproponowałem mu że jak wygra ze mną to dostanie jestera a  jak ja to jego dom i przegrał i otrzymałem od was auto oraz baze.

Proszę tutaj są wszystkie wyjaśnienia.

Przed chwilą, malpa napisał:

moze to ty kłamiesz i jak mi to udowodnisz ?

Nie moja wina że ty ściemniasz ale administracja widzi jak ty i pijmleko mi przekazujecie mi takie rzeczy  może administracja to sprawdzić. a po drugie A i w regulaminie jest takie coś . 10. Administracja nie odpowiada oraz nie rozwiązuje spraw oszustw przy pożyczaniu majątku na rzecz innych Graczy.

Z informacji, które posiadam faktycznie, były między wami wymiany.

Mnie jako administratora nie interesuje jednak w jakim celu były one dokonywane (za wyjątkiem niektórych postanowień regulaminu), czyli to jaka historyjka rzekomego zakładu za tym stała. Ważne jest to, że zostało dokonane naruszenie regulaminu ze strony oskarżyciela i oskarżonego z racji punktu 5.1.1. regulaminu serwera o przekazywaniu majątku, albowiem:

5.1.1. Zezwala się jedynie na podarowanie drugiemu graczowi nie więcej niż 5% obecnego całego majątku. Wartość przekazywanego majątku nie może stanowić więcej niż 15% majątku odbiorcy.

W momencie przekazywania pojazdu w przypadku gracza o nicku malpa nie został spełniony pierwszy warunek, w związku z czym transakcja nie powinna zostać przeprowadzona. Trzeba nadmienić, że wymiana nastąpiła w formie 1 do 0 ze strony gracza malpa (przekazanie całościowe).

Zatem zarządzam, aby został dokonany zwrot pojazdu (Jester o VUID 354) do właściciela, tj. gracza malpa.
@malpa musisz się dogadać z @Fuksi odnośnie dokonania operacji. Jeżeli sprawa nie zostanie rozstrzygnięta w ciągu 24h, proszę o informację.
Zakazuje się tym samym na okres operacji przekazywania tego pojazdu (VUID: 354) innym graczom.
Po jej dokonaniu proszę o poinformowanie jednego z aktywnych Administratorów RCON.

@Fuksi jeżeli były dokonywane zmiany w pojeździe (zmiana koloru lakieru, kosmetyczna, cokolwiek) proszę o stosowną informację w wiadomości prywatnej.

W związku z powyższym skargę przyjmuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.