Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Zed

Lightmil

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Lightmil
Nick oskarżonego: Zed
Powód skargi: Oszustwo podczas wymiany
Data zdarzenia: 18.12.2020 około godziny 21:20
Dowody: 
[2020-12-18 18:47:51] [Output] : OG Zed: sell premier turbo v5 ecu v4 program idealne 1000p spoiler wloty rejka silnik prawie fullpb
Opis sytuacji: Gracz oszukał mnie podczas wymiany, ponieważ tak jak widać w jednym z wysłanych przez niego ogłoszeń deklarował, że pojazd ma prawie max silnik, nie pisał dokładnie jaki więc uznałem że skoro Premier ma silnik max 2.9 to zapewne ten ma 2.7 (skoro jest prawie max). Okazało się jednak że pojazd ma silnik 2.3. Podczas próby kontaktu z graczem dosłownie mnie on olewał, więc wybrał drogę skargi.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 
image.png.09b944a2779249ff7c2ff4c306c3bc11.png

image.png.fef03bd8111d5047294d3a256250c7d4.png

kupilem premiera tanio i chcialem na nim zarobic  i powiedzial mi ze prawie full silnik   a ja tego nie sprawdzilem ani ty sie nie pytales jaki ma (tylko ja Cię nie wyzywam od głupiego ) . A  w sprawie nie odpisywania to ja musialem byc afk .

Nie oszukuj bo specjalnie patrzyłem co robisz takiego że nie możesz odpisywać, robiłeś sobie prawko na motor, jeździłeś sobie potem motorem po mapie itp aktywności nie powstrzymujące ciebie od olewanie mnie, albo odmienisz się, albo administracja ci wymierzy karę. Nie interesują mnie pieniądze tylko zwrot.

Mądry człowiek umie czytać i wyciągać wnioski z tego co piszesz, jeśli piszesz że silnik jest prawie maksymalny to przypuszczałem, że jest to 2.7 a nawet może 2.5 jednak jest inaczej i 2.3 nie można uznać za prawie maksymalny silnik w premierze. Nie mam nagrania bo po co mi nagranie, wystarczy że administracja zgodnie z swoją wolą sprawdzą logi jak pisałem do ciebie a ty zamiast mi odpisać pisałeś do innych w kwestii chociażby sprzedaży motoru.

Przed chwilą, Zed napisał:

tak wiele razy jeżeli  wymieniasz się lub kupujesz auto to sie pytasz chyba albo patrzysz  a ty sie nie zapytales dokladnie 

Wyjaśnij po co mam pytać o szczegóły jak czytam co jest napisane w ogłoszeniu na 2 ekranie dla upewnienia. Otrzymałem pojazd niezgodny z tym co oferowałeś w ogłoszeniu i tyle.

Widzę że dla ciebie silnik 2.3 to prawie maksymalny dla premiera także ja czekam na wypowiedź rangi wyższej bo to już nie robi żadnego sensu żeby z tobą pisać. Powtarzam ostatni raz, albo umawiamy się na odmianę, albo czekamy na werdykt rangi wyżej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.