Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na ZmianaNicku

Zeziks

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga na @ZmianaNicku

Login: Zeziks
Nick oskarżonego: ZmianaNicku
Powód skargi: Chłop oszukuje  na prędkość aut
Data zdarzenia:  12:33/12:36
Dowody: [2020-12-17 12:33:11] [Output] : (84) Kamyczoreq: 180 kolega mowi
Opis sytuacji: Jezdziłem z kolegą clubem i pomaga mi kupić  auto i jego kolega pisze bo on ma mute kolega ma nick  Kamyczoreq i on mówi ze jedzie 180 a jedzie 173 płace wymagam i oddam mu auto a on mi odda hajs i będzie git.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Nie mam ale go oznaczyłem ponieważ jak piałem nie było go na serwie

Co do  v-maxa pojazdu sam nie wiedziałem jaki on jest, zostałem poinformowany przez gracza KamiR chwile przed transakcją z tobą. Rozmowa odbyła się na discordzie, ponieważ jest on u nas na discordzie i po prostu zaoferował mi samochód, za nie wielką cene w porównaniu z kwotą jaka jest w salonie. Ja jak i ty za pośrednictwem gracza KamiR zostaliśmy oszukani na prędkość, więc moim zdaniem ja odpowiadam za Ciebie, on odpowiada za mnie. Proszę administracje o "zwerbowanie" gracza KamiR by wypowiedział się  w skardze.

Pozdrawiam 🙂

Dodam jeszcze, że odmiana jest jak najbardziej możliwa, lecz pamiętaj, że samochód musi być w takim samym stanie wizualnym jak i mechanicznym w jakim go ode  mnie otrzymałeś, dodatkowo jeśli ma dojść do takowej  odmiany chciałbym by wykonał ją także gracz KamiR. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.