Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Kolo1324

gobos999

Rekomendowane odpowiedzi

Login: gobos999
Nick oskarżonego: Kolo1324
Powód skargi: Taran, celowe blokowanie drogi
Data zdarzenia: 17.12.2020 około godziny 12:45
Dowody: 

Opis sytuacji: Jechałem na drwala gdy gracz Kolo1324 wyjechał mi pod prąd i w niego uderzyłem, po czym kazał mi płacić. Gdy uświadomiłem mu, że to on jechał pod prąd zaczął blokować mi drogę i mnie taranować.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a/ujgRL1Q

Wklej film od początku jak jechałeś pod prąd, a nie tylko ten urywek. Dawaj, taki z ciebie mężczyzna, że nie umiesz przyznać się do błędu. Pokaz co było 10sekund przed tym. Rozwaliles mi całego boxvilla, nie chciałeś zapłacić, napisałem reporta i chciałem ciebie zatrzymać. Pokaz jak się we mnie wpieprzasz pod prąd jak jechałeś. 

Przyznam się, że troche mnie z tym poniosło, aczkolwiek jesteś chamski, podobnie jak twoje zachowanie. Jeżeli ty nie umiesz przyznać się do błędu. Ja się przyznaje, że cię zastawiałem, ale było to spowodowane akcja iż, staranowałes mnie gdzie swierzo naprawiłem boxa. 

Jechałem tak, jak widać na ss i według ciebie to jest pod prąd? Uderzyłeś we mnie z impetem, nie chcesz przyznać się do błędu i jeszcze mnie oskarżasz. Nie masz honoru jak i jaj, żeby się przyznać do błędu.

Po drugie ewidentnie na filmie widać, ze ja tylko busem stoję, a ty we mnie wjeżdżasz. Ja ciebie nie staranowałem, tylko zajeżdżałem drogę co widać, nie wiem z kogo ty chcesz zrobić głupiego. Tyle odemnie, chce abyś pokazał co się działo 20sekund przed tym.

mta-screen_2020-12-17_13-36-29.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.