Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na SilnyGrzes

Gracushh

Rekomendowane odpowiedzi

Login: youngcarrot

Nick oskarżonego: theM0NS7ER 

Powód skargi: Wyzwiska w moją stronę

Dowody: https://imgur.com/gallery/CYiFRtt

Opis sytuacji: Zapytałem się grzecznie jako że jestem nowym graczem na serwerze jaka jest lepsza praca kurier czy drwal i taka była odpowiedź kolegi. 

Dla twojej świadomości nie nie mam jak to pisałeś 15 lat, popracuj nad emocjami bo po byle jakim zdaniem wypowiedzianym w twoją stronę po prostu wybuchasz.

Widać że ten gracz z pewnością pomógł by nowej osobie na serwerze i szczególnie zachęcił do dalszej gry....

Pokazałeś również swój poziom bo z tego co pamiętam pisałeś że mam mniej niż 2iq, ale niestety osoba myśląca nie wdaje się w takie dyskusję ja prowadziłem ją żeby zobaczyć do czego się posuniesz. Pozdrawiam/

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: napisałem do niego napisał : oks 

Twoje zdanie  Pisalem mu juz pod koniec ze nie mam sily do takich downow. 

Nie wiem dlaczego napisałeś te zdanie ? Uważasz że takie osoby z tą chorobą są gorsze ? 

Nie wiem to jest wina takiej osoby że jest jaka jest ? I jest to powód przez który porównujesz osoby tak jak ty mnie nazwałeś łagodniej mówiąc głupie do osób z zespołem downa ? Mam nadzieję że nigdy nie będziesz miał tak strasznej sytuacji żeby twoje np. dziecko chorowało na to. I pomyśl czasami co piszesz, bo twoje porównanie jest naprawdę karygodne.  Ciekawe co jeśli ty byś zrobił jak byś postawił się na miejscu takiej osoby czy by ci było dobrze że ludzie myślą tak o osobach chorych.

Dodam jeszcze że temu graczu chyba normalna gra na serwerze w sposób przyjazny nie jest znana.  

Za takie odzywanie się do innych graczy totalny brak kultury pisanie w taki sposób o osobach z chorobami oraz wypowiadanie się o tym bez jakiego kolwiek zahamowania na forum gdzie ktoś rozpatrzy moją skarge i zobaczy co piszesz na większości serwerów wyrwał byś perma. 

Nikomu nie są potrzebni tacy problemowi gracze którzy zniechęcają do gry na serwerze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.