Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Dziki5233

HaYoPeT

Rekomendowane odpowiedzi

Przed chwilą, Dziki5233 napisał:

Na filmiku nawet widać że się zatrzymywałem nic nie pisałeś jak odjechałem napisałeś może dlatego mi nic nie wyskoczyło ale wydaje mi się że mogłeś napisać mi na pm skoro napisałeś mi o skardze nie było by problemu zawrócił bym i bym Ci zapłacił 

Aha czyli w realu jak ktoś się we mnie wrypie mam mu napisać sms jakimś cudem żeby mi zapłacił za uszkodzenia? xDDD

Typie beka jest z ciebie.

Jechałeś pod prąd uderzyłeś we mnie zamiast poczekać od razu uciekałeś i w dodatku jak cie goniłem to nawet się nie zatrzymałeś.

Liczę na dobrą karę dla tego delikwenta. Czekam na odpowiedź administracji 

Przed chwilą, Dziki5233 napisał:

Po pierwsze to tylko gra XDD więc skoro musiałeś włożyć tyle pracy w to żeby kogoś udupić gratuluję naprawdę masz ciekawe życie a poza tym na filmiku widać że prawie stoję a ty nic nie piszesz pozdrawiam nie mam już zamiaru odpisywać mam ciekawsze rzeczy do roboty 

Dobra typie weź nie płacz xD

Całe dnie przed kompem i nie masz co robić to taranujesz w jakiejś gierce. Weź się lepiej za robote. Chodź do pracy i się ucz. W dodatku próbujesz uświadomić coś, a na nagraniu widać i nie rób z siebie typka co ma 0iq.

1 minutę temu, Dziki5233 napisał:

W ten właśnie sposób pokazujesz jaki jesteś dziecinny pozdrawiam 

Dziecinny? Odpowiadam na Twoje głupie komentarze. Masz niby ciekawsze rzeczy do roboty, no faktycznie granie w gry. Pomyśl nad swoją przyszłością lepiej. Nie będziesz do końca życia na utrzymqniu rodziców. Pozdrawiam i czekam na wypowiedź administratora.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.