Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Usuwanie LPG z baku

Antus**

Rekomendowane odpowiedzi

Dziwna sprawa, przetestowałem właśnie i zatankowałem LPG niepełne - nic się nie stało, zatankowałem do pełna na stacji z nagrania LPG - nic się nie stało, PB zatankowałem do pełna na stacji z nagrania i również nie cofnęło.

Musisz zaczekać na ARCON może oni mogą to lepiej sprawdzić i coś zaradzić

Ewentualnie w czasie użytkowania pojazdu potestuj jeszcze kilka razy to

W dniu 15.04.2023 o 21:18, Szymon4325 napisał:

to coś takiego, że gdy włożysz pojazd do przechowalni podczas załączonego baku LPG, po czym wyjmiesz pojazd to nadal pokazuje włączone LPG, a w rzeczywistości jest załączona benzyna. Z tego co pamiętam to w moim perennialu dokładnie taki błąd występował.

To są dwa inne problemy i w sumie Twój raczej to nie problem oficjalny, w każdym razie po wyjeździe zawsze miałem odłączone, znajomi też

Temat tutaj trochę wisi, mogę sprawdzić jutro tj. 19.04 czy błąd dalej występuje 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.