Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Tabulator

kamilak

Rekomendowane odpowiedzi

Login: kamilak
Nick oskarżonego: Tabulator
Powód skargi: Faworyzacja(?)
Data zdarzenia: 14.12.2020r.
Dowody: Załączone screeny.
Opis sytuacji: 

Witam serdecznie. Powodem założenia tej skargi, jest faworyzacja niektórych graczy. Już wszystko wyjaśniam.

Otóż dnia 14/12/2020r. o godzinie 00:33, dostałem ostrzeżenie od supporter'a jakim jest Tabulator, za "słowa" (najgorszym słowem jakie napisałem do drugiego gracza było "dzieciaczku"). Pytałem w wiadomościach prywatnych, za jakie słowa dostałem warna, oczywiście odpowiedzi nie dostałem. (Wtedy gracz Tabulator siedział w samochodzie na G, z graczem Brachol, i jeździli w kółko po giełdzie SF) Ale okej, dostałem warn'a - trudno. Jakiś czas później (01:13), gdy wyjeżdzałem z naprawy, dostrzegłem iż jakiś gracz staranował samochód Brachol'a, w którym siedział oczywiście Tabulator. Włączyłem awaryjne, i patrzyłem na całą sytuację, gdy nagle gracz Brachol, nazwał taranującego "Pajacem" (co według mnie, jest gorszym określeniem od "dzieciaczku"). Tabulator napisał tylko "he". Gracz Brachol, nie otrzymał nawet upomnienia za "słowa". Około 5 minut później, gdy napisałem na /g, że leci skarga na Tabulatora, gracz Brachol, napisał "pal gume", i zaczął mnie wyzywać od "cepów", i że to niby ja jechałem pod prąd (niby byłem tym taranującym, co jest oczywiście nie prawdą.) Gracz Brachol po raz drugi nie otrzymał nawet ostrzeżenia.

dowod 3.png

Dowod1.png

dowod2.png

A więc tak Witam wypowiem się w tej skardze bo namieszałeś troszeczkę, po pierwsze za słowa dostałeś warna ponieważ dostałem logi jak wyzywałeś gracza więc chociaż byś się przyznał a nie kłamiesz teraz w tym momencie, owszem gracz staranował BrachoL*a ponieważ gracz jechał pod prąd, w tym momencie kiedy BrachoL wyzwał gracza to sięgałem po picie a to że mam taki spam to nie idzie wszystkiego naraz zobaczyć / zrobić. Aktualnie teraz wnioskuje, że jeżeli dany gracz Cię obrażał to dlaczego nie zrobiłeś ss*ów i nie napisałeś skargi ? Bardzo ciekawie postąpiłeś bo teraz piszesz w skardze na mnie, że gracz Cię obrażał a ja nic z tym nie zrobiłem, przy 300 graczach nie idzie patrzeć w logi bo jest strasznie wielki spam logika trochę, Ja skończyłem swoją wypowiedź więc czekamy na decyzję RCON. 

Pozdrawiam Cieplusio ❤️ 

Jedyny gracz który mnie obrażał, to ten, który dostał warna na giełdzie, więc nie wiem o jakim graczu piszesz..? O Bracholu? przecież siedzisz z nim w samochodzie, to chyba widzisz co pisze do innych graczy, tak samo do patrzenia na /g, nie jest wymagane patrzenie w logi. Sięgałeś po picie tak długo, że nie widzisz raportów, ani tego co pisze na chacie przez ok. 5 minut? Nieźle. I nie przesadzaj że o 1 w nocy było 300 graczy.

53 minuty temu, kamilak napisał:

Jedyny gracz który mnie obrażał, to ten, który dostał warna na giełdzie, więc nie wiem o jakim graczu piszesz..? O Bracholu? przecież siedzisz z nim w samochodzie, to chyba widzisz co pisze do innych graczy, tak samo do patrzenia na /g, nie jest wymagane patrzenie w logi. Sięgałeś po picie tak długo, że nie widzisz raportów, ani tego co pisze na chacie przez ok. 5 minut? Nieźle. I nie przesadzaj że o 1 w nocy było 300 graczy.

Ja z Tobą skończyłem już dyskusję, więc też już zakończ a nie wypowiadasz sie caly czas i dodajesz co chwile jakies nowe zdarzenia do sytuacji 😉 Czekamy na wypowiedz RCON.

Facet, ty bierzesz jakieś psychotropy czy co? Przecież nie dodaje żadnych innych zdarzeń. Razem z bracholem chyba bierzecie to samo, bo on nie wiedział z kim pisze, i osądzał mnie o taranowanie, a ty wyskakujesz z tekstem, że dodaje jakieś nowe zdarzenia. Czekamy. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.