Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Wniosek o pochwałę na pracownika frakcji - Rafaal

xanny

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: xanny
Nick pracownika: @Rafaal
Powód: W głównej mierzy czas dojazdu i życzliwość taksówkarza.
Dowody: Logi z tego w jak szybkim czasie wasz pracownik przyjął zlecenie i dojechał na miejsce.

Spoiler

[2022-12-04 12:04:56] [Output] : ✔ Pomyślnie wysłałeś zgłoszenie. Czekaj na kontakt taksówkarza.
[2022-12-04 12:05:00] [Output] : ✔ Taksówkarz Rafaal zmierza w twoim kierunku!
Po zaledwie 29 sekundach dotarł na miejsce, co mnie bardzo cieszy, bo wtedy się śpieszyłem.
[2022-12-04 12:05:29] [Output] : (4) Rafaal: Witam, z tej strony Nowy Kierowca Rafaal z San Andreas Transport Corporation!

Dodatkowy log w którym wasz taksówkarz zapytał jeszcze czy mam jakieś konkretne życzenie gdzie ma zaparkować. (Też zrobiło to na mnie wrażenie)
[2022-12-04 12:08:10] [Output] : (4) Rafaal: Od której strony zaparkować?

Tu zdjęcia z trasy: https://imgur.com/a/nI336qh
Opis sytuacji: Raczej nic nie trzeba opisywać, wszystko jest w dowodach, lecz dodam od siebie że bardzo podobała mi się postawa taksówkarza i liczę na więcej takich pracowników. Szybko, bezpiecznie i życzliwie, nic dodać, nic ująć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.