Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Mi_chal* Jumper

Tommy

Rekomendowane odpowiedzi

Login: YXNGTXMMYX
Nick oskarżonego: Mi_chal* Jumper
Powód skargi: Taranowanie, blokowanie mechanika
Data zdarzenia: 13.12.2020, 17:01
Dowody: ss
Opis sytuacji: Chciałem odebrać auto po naprawie u mechanika, Michał wjechał zanim je zabrałem wyprzedzając jednocześnie osobę, która stała w kolejce. Kiedy osoba z kolejki chciała wjechać to próbował uciec taranując auto moje jak i osoby za mną. 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: ss

mta-screen_2020-12-13_17-02-39.png

mta-screen_2020-12-13_17-02-45.png

mta-screen_2020-12-13_17-03-04.png

mta-screen_2020-12-13_17-03-11.png

mta-screen_2020-12-13_17-03-15.png

mta-screen_2020-12-13_17-03-21.png

mta-screen_2020-12-13_17-08-27.png

Chciałem naprawić auto, wjechałem ty nie chciałeś wyjechać, a gracz w eurosie mnie zablokował więc jak widać na SS jak już nie mogłem spokojnie auta naprawić to chciałem wyjechać, więc starałem się przejechać przez eurosa. Całą sytuację widział @mirek_mefedron

3 minuty temu, yxngtxmmyx napisał:

Nie blokował Cię tylko chciał wjechać, minęły może z dwie sekundy od otworzenia mechanika a ty już się wepchnąłeś przed kolejkę.

Nie, chciałem naprawić i on się wepchał, masz jakiś konkretny dowód, że ja się wepchałem przed kolejkę? Wjechałem na stano ty znowu wjechałeś i nie chciałeś wyjechać i blokowaliście mnie, a teraz piszesz oszukane skargi.

6 godzin temu, Mi_chal*Jumper napisał:

więc starałem się przejechać przez eurosa.

Myślę, że więcej dodawać nie trzeba.

Poza tym ewidentnie widać jak się wepchałeś. Ciągle odwalasz na serwerze, zalecam ogarnięcie swojej gry.

Oskarżony otrzymuje zakaz prowadzenia pojazdów na okres 2 dni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.